Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

James Hetfield a dezvăluit care este albumul Metallica preferat din perioada de început a trupei

James Hetfield a dezvăluit în cadrul unui interviu care este albumul său preferat din discografia anilor de început ai trupei Metallica. Alegerea sa a fost influențată de modul în care a fost înregistrat discul și libertatea de exprimare de care formația s-a bucurat la momentul respectiv.
James Hetfield

James Hetfield

"Îmi place ”Ride the Lightning” foarte mult pentru că a fost pentru prima oară când am avut șansa de a ne implica cu adevărat în realizarea lui. Evident că și în cazul albumului ”Kill 'Em All” am compus și înregistrat toate piesele, fiind în mare piese din primii ani de activitate, pe care le-am tot cântat în cluburi. Așa că am intrat și le-am înregistrat , dar nu am avut posibilitatea de a intra la mixaj.

Cu ”Ride the Lightning” a fost diferit, nu era niciun manager care să ne spună: <<Ieși afară din studio>>. Am fost implicați cu adevărat în realizarea lui, am contribuit la șlefuirea sound-ului, am venit cu idei și tot felul de lucruri de genul ăsta", a declarat Hetfield pentru Newsweek.

Albumul ”Ride the Lightning” a fost lansat în 1984 prin intermediul casei de discuri independente Megaforce Records. Discul a primit cronici favorabile din partea criticilor, în SUA înregistrând vânzări de peste 6 milioane de copii.

Metallica a lansat pe 18 noiembrie 2016 cel de-al 11-lea material de studio, "Hardwired…To Self-Destruct". Discul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, la fel ca și anterioarele 5 albume.

Pentru promovarea albumului, Metallica a filmat 12 videoclipuri. Primele 3 au fost lansate pe parcursul a două luni, celelalte 9 fiind dezvăluite publicului în decursul câtorva ore. Toate clipurile sunt disponibile pe canalul oficial de YouTube al formației.

Metallica - "Dream No More"

Citește mai multe despre James HetfieldMetallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Evanescence lucrează la un nou album, primul în ultimii 6 ani

Veşti bune pentru fanii Evanescence! Trupa care se pregăteşte să ne viziteze în iunie a intrat în studio şi lucrează...

Închide