Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Incubus anunță noul single "Nimble Bastard" și o colaborare cu Skrillex

Incubus va lansa peste două săptămâni piesa "Nimble Bastard", primul single de pe noul album al trupei. Discul va conține, de asemenea, o piesă înregistrată în colaborare cu Skrillex.
Incubus

Incubus

Incubus va lansa anul acesta un nou album de studio, primul după o pauză discografică de 6 ani. Titlul discului și data lansării nu au fost anunțate încă, dar, de curând, se cunoaște numele primei piese ce va fi extrasă de pe disc. Single-ul se numește "Nimble Bastard" și va avea premiera pe 16 februarie la The Kevin & Bean Show de la KROQ, un cunoscut post de radio din California.

”Primul single, intitulat ”Nimble Bastard”, e foarte tare”, a declarat Lisa Worden, directorul postului KROQ, ce a ascultat deja 7 piese de pe noul album Incubus.

Conform acesteia, piesa "Nimble Bastard" marchează o întoarcere la rădăcinile trupei, la sound-ul cu care formația a cucerit primii fani.

Pe noul album va fi inclusă și o colaborare cu Skrillex, pe care Lisa Worden o descrie folosind sintagma un Incubus sexy.

”Se poate să fi auzit piesa, sau poate că nu....OK, e fantastică”, a indicat Worden, renunțând în cele din urmă la suspans.

Discul în discuție va fi cel de-al 8-lea album al formației și va primul material de lungă întindere de la LP-ul ”If Not Now, When?” (2011). Albumul a fost finalizat la mijlocul lunii ianuarie, după cum a anunțat pe TwitterMichael Einziger.

”E atât de aproaaape!!! Vom anunța în curând lansarea albumului și datele turneului !!!”, scria atunci chitaristul Incubus.

Până la noi detalii privind albumul Incubus, vă lăsăm în compania unui hit mai vechi al trupei, ”Wish You Were Here”.

Citește mai multe despre IncubusSkrillex
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Depeche Mode lansează single-ul "Where's the Revolution" - AUDIO

Depeche Mode se alătură artiştilor cu melodii şi albume-protest, lansând single-ul "Where's the Revolution". La fel cum o arată şi...

Închide