INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Incubus lansează piesa "Nimble Bastard", ceva mai heavy decât ultimul album

Incubus a lansat o nouă piesă numită "Nimble Bastard", la pachet cu un lyric video. Melodia e mai heavy decât precedentele release-uri ale trupei şi e primul single extras de pe viitorul album numit "8". Acesta debutează pe 21 aprilie şi va fi urmat de un turneu nord-american.
Coperta single Incubus Nimble Bastard

Coperta single Incubus Nimble Bastard

Incubus a luat o pauză de la turnee timp de 2 ani, iar concertele din acest an vor avea ca invitat special trupa Jimmy Eat World. Numele "8" nu este o întâmplare, acesta fiind albumul cu numărul 8 al trupei americane. "Nimble Bastard" este o melodie care te prinde rapid şi debordează de energie, fără versurile pesimiste de la începutul anilor 2000, când trupa avea o abordare mai întunecată.

Formaţia a avut materiale discografice cu vânzări multi platinum şi a ajuns pe locul întâi în top US Alternative Songs, cu 5 single-uri. "8" vine după o pauză de 6 ani, ultimul album de studio "If Not Now, When?" având recenzii mixte şi fiind criticat pentru tempo-ul lent. Trupa a luat în serios feedback-ul şi a revenit la abordarea heavy din anii 90.

Incubus a declarat următoarele despre "Nimble Bastard":

Piesa s-a născut din fascinaţia şi invidia pentru câţiva oameni din viaţa noastră, care se adaptează uşor la orice situaţie. Atunci când se află în cel mai jos punct al vieţii, ei îşi revin imediat şi învaţă lecţii incredibile din problemele lor.

Melodia a apărut foarte târziu în procesul de scriere a muzicii noi pentru album. Eram aproape gata şi "Nimble Bastard" a luat naştere în studio, când ne jucam cu câteva idei şi apoi brusc am avut un cântec. Brandon Boyd a scris versurile, sub formă de poveste despre cineva care depăşeşte circumstanţe negative şi aterizează mereu în picioare.

Viitorul album va aduce şi o colaborare cu Skrillex şi un sound mai matur pentru formaţia activă din 1991. Cu 23 de milioane de albume vândute, formaţia americană de rock speră să recâştige fanii producţiilor din anii 90 cu acest release.

Citește mai multe despre Incubus
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coperta single Lana Del Rey Love
Lana Del Rey lansează noua melodie "Love", după un teaser cu postere prin Los Angeles - AUDIO

Lana del Rey a lansat în acest weekend un nou single numit "Love" şi extras de pe viitorul album. Titlul...

Închide