Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Incubus lansează piesa "Nimble Bastard", ceva mai heavy decât ultimul album

Incubus a lansat o nouă piesă numită "Nimble Bastard", la pachet cu un lyric video. Melodia e mai heavy decât precedentele release-uri ale trupei şi e primul single extras de pe viitorul album numit "8". Acesta debutează pe 21 aprilie şi va fi urmat de un turneu nord-american.
Coperta single Incubus Nimble Bastard

Coperta single Incubus Nimble Bastard

Urmărește-ne pe

Incubus a luat o pauză de la turnee timp de 2 ani, iar concertele din acest an vor avea ca invitat special trupa Jimmy Eat World. Numele "8" nu este o întâmplare, acesta fiind albumul cu numărul 8 al trupei americane. "Nimble Bastard" este o melodie care te prinde rapid şi debordează de energie, fără versurile pesimiste de la începutul anilor 2000, când trupa avea o abordare mai întunecată.

Formaţia a avut materiale discografice cu vânzări multi platinum şi a ajuns pe locul întâi în top US Alternative Songs, cu 5 single-uri. "8" vine după o pauză de 6 ani, ultimul album de studio "If Not Now, When?" având recenzii mixte şi fiind criticat pentru tempo-ul lent. Trupa a luat în serios feedback-ul şi a revenit la abordarea heavy din anii 90.

Incubus a declarat următoarele despre "Nimble Bastard":

Piesa s-a născut din fascinaţia şi invidia pentru câţiva oameni din viaţa noastră, care se adaptează uşor la orice situaţie. Atunci când se află în cel mai jos punct al vieţii, ei îşi revin imediat şi învaţă lecţii incredibile din problemele lor.

Melodia a apărut foarte târziu în procesul de scriere a muzicii noi pentru album. Eram aproape gata şi "Nimble Bastard" a luat naştere în studio, când ne jucam cu câteva idei şi apoi brusc am avut un cântec. Brandon Boyd a scris versurile, sub formă de poveste despre cineva care depăşeşte circumstanţe negative şi aterizează mereu în picioare.

Viitorul album va aduce şi o colaborare cu Skrillex şi un sound mai matur pentru formaţia activă din 1991. Cu 23 de milioane de albume vândute, formaţia americană de rock speră să recâştige fanii producţiilor din anii 90 cu acest release.

Citește mai multe despre Incubus
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey lansează noua melodie "Love", după un teaser cu postere prin Los Angeles - AUDIO

Lana del Rey a lansat în acest weekend un nou single numit "Love" şi extras de pe viitorul album. Titlul...

Închide