Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Goran Bregovic susține un nou concert la Bucuresti în septembrie 2017

Goran Bregovic se întoarce în România alături de Funeral Orchestra pentru a reedita un show de senzație, care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au făcut celebru. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București, pe 29 septembrie. O serie de artiști invitați vor fi anunțați în curând.
Goran Bregovic

Goran Bregovic

Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Acesta s-a născut în 1950, într-o familie cu origini mixte: tatăl său croat și mama de ginte sârbă. După ce părinții săi au divortat, viitorul artist a rămas cu mama în Sarajevo. Cea mai mare parte din copilărie ți-a petrecut-o la Școala de Muzică, studiind vioara. Paradoxal, instituția de învățământ a decis să îl exmatriculeze, pentru "lipsa de talent". La scurt timp după excluderea lui din școală, mama sa i-a cumpărat o chitară.

Goran a început să cânte muzică populară într-un bar din orașul Konjic. În 1971, alături de un alt artist aspirant, Zoran Redzia, au început să cânte într-o trupă numită "Jutro" (n.r. "Buna dimineata"). În această formulă, muzicianul a avut o mulțime de spectacole și a început să guste succesul din plin. La 1 ianuarie 1974, trupa și-a schimbat numele în "Bijelo Dugme" ("Butonul Alb").

În 1975, când se pregătea de cariera de profesor al ideologiei oficiale la aceea vreme, marxism-leninism, formația Bielo Dugme a câștigat popularitate în Iugoslavia. A renunțat la vocația de dascal și a devenit idolul tinerilor și cel mai important star al țării sale. S-a retras din Bielo Dugme în anii '90, având la activ 13 albume vândute în 6 milioane de exemplare. După zece ani de muzică rock, Bregovic a renunțat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a făcut cunoscut în întreaga lume: o combinație de ritmuri tradiționale balcanice, cu sonorități rock.

Prețuri bilete la concertul Goran Bregovic din 2017:

  • earlybird, până pe 2 mai: 169 Lei - categoria A, 99 Lei - categoria B, 65 Lei - categoria C
  • presale, până pe 1 septembrie: 185 Lei - categoria A, 119 Lei - categoria B, 75 Lei - categoria C
  • după 1 septembrie și în ziua concertului: 200 Lei - categoria A, 130 Lei - categoria B, 100 Lei - categoria C

Așezarea locurilor în sală:

  • Categoria A: cu loc în tribuna sectoarele K si E,
  • Categoria B: fără loc, în fața scenei,
  • Categoria C: cu loc pe scaun, sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

Acces copii:

  • Copiii sub 7 ani vor găsi la intrare bilete la jumătate de preț.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Goran Bregovic
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Monster Truck cântă în deschiderea concertului Deep Purple din mai

Trupa canadiană Monster Truck va deschide concertul Deep Purple anunțat la București pe 13 mai. Evenimentul va avea loc în...

Închide