Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Gianna Nannini: "Muzica se măsoară în aplauze, iar vinurile, cu bucuria vieții"

“Muzica se măsoară cu aplauze, iar vinurile, cu bucuria vieții", spune Gianna Nannini. Puțină lume știe că rockstarul și-a transformat pasiunea într-un business, continuând afacerea familiei sale, producția de vinuri, în Toscana. Gianna începe, în luna martie, al său "HITSTORY TOUR" în cele mai prestigioase săli de concerte din Italia, continuând cu multe alte metropole europene, printre care și București, pe 27 aprilie. Concertul, un adevărat tur de forță, va însemna trei ore cu hituri din întreaga carieră a artistei.
Gianna Nannini

Gianna Nannini

"Pentru mine, postura de producător de vinuri nu este una neobișnuită. Am crescut la țară, în Toscana, bunicii mei făceau vinuri. Acum produc 5 vinuri roșii. Le-am creat pe gustul meu, potrivite personalității mele. E ca atunci când faci un disc, trebuie să aibă un sunet unitar. Muzica se măsoară cu aplauze, iar vinurile, cu bucuria vieții", spune Gianna.

Absolventă a unui master în filosofie, Gianna Nannini spune că a învățat să accepte viața așa cum vine, cu bune și cu rele. Nu e religioasă, se definește mai degrabă ca o persoană spirituală, una care crede într-o energie înconjurătoare.

“Nu mi-e frică de nimic. Am trecut întotdeauna prin momentele dificile cu ajutorul muzicii mele. Muzica este puterea mea”.

2016 a fost un an plin pentru Gianna Nannini. Prima parte a turneului HitStory a debutat de fapt anul trecut, pe 14 mai, la Arena di Verona, cu acompanianamentul celebrei Orchestre Simfonice din Boemia Praga, în regia lui Wil Malone. Sub o ploaie neîncetată, 15.000 de spectatori au rămas neclintiți pe scaunele lor pentru mai mult de 3 ore. Finalul anului 2016 a însemnat și apariția cărții autobiografice Cazzi miei, o incursiune dramatică, așa cum artista mărturisește că n-a mai facut-o niciodată, în aspecte inedite ale vieții sale private și episoade dramatice ale carierei sale, precum cea de la care începe această carte (1983, anul în care a scris Fotoromanza).

În 2008, concerul Gianna Nannini la București a fost sold-out, un semnal pentru fanii artistei de a-și cumpăra din timp biletele la „HITSTORY TOUR LIVE”. Artista va reveni la București pe 27 aprilie 2017, evenimentul urmând să aibă loc la Sala Palatului. Cu acest prilej, Gianna va prezenta fanilor români un spectacol de tip ”best of”, ce va include cele mai populare piese ale sale de pe toate cele 26 de albume lansate de-a lungul carierei. Evenimentul este organizat de Balkan Entertainment Group.

Prețuri bilete la concertul Gianna Nannini din aprilie 2017:

  • În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Gianna Nannini
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul EP al lui John Mayer, "The Search for Everything: Wave Two" - AUDIO

John Mayer a revenit cu cea de-a doua parte a EP-ului "The Search for Everything". Noul material se numește "The...

Închide