Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Frații Followill au dezvăluit cea mai nebunească pățanie a unui fan Kings of Leon

Caleb și Nathan Followill au povestit în cadrul unui interviu despre cea mai nebunească experiență trăită de un fan Kings of Leon. Conform celor doi frați, o fană înflăcărată a preferat să aștepte un autograf, în loc să meargă de urgență la spital.
Nathan și Caleb Followill de la Kings of Leon

Nathan și Caleb Followill de la Kings of Leon

Aflați în perioada de promovare a noului album ”Walls”, Caleb și Nathan Followill i-au acordat un interviu lui Gordon Smart de la Radio X. Cu acest prilej, gazda postului de radio i-a întrebat pe frații Followill care a fost cea mai nebunească experiență pe care au trăit-o la un concert de-al lor.

“Am văzut pe cineva venind în față cu un braț grav rănit”, și-a amintit CalebNathan continuând povestea: ”Dar tocmai coboram de pe scenă după bis și voiam să mergem să ne tragem tragem sufletul. Dar cineva din staff a insistat: <<Poți veni, totuși, repede să semnezi ceva? Cineva și-a rupt brațul sărind bariera și acum refuză să plece. Nu va pleca până nu îi dați niște autografe pe braț, ca atunci când o să-și dea jos ghipsul, numele voastre să fie primele lucruri pe care le vede.>>Așa că o parte dintre noi chiar am semnat.”

”În jurul osului”, a completat Caleb.

Așadar, nici măcar un braț rupt nu poate fi o piedică în calea unui fan înrăit Kings of Leon.

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), în 14 ani de carieră, cei patru Kings Of Leon, au produs 7 albume, au vândut peste 18 milioane de albume și peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume, câștigând totodată 2 premii Grammy: pentru “Sex on Fire”, în 2009, și pentru “Use Somebody”, în 2010.

Anul acesta, Kings of Leon va concerta pentru prima oară în România. Evenimentul va avea loc pe 17 iunie, la Arena Națională din București, făcând parte din turneul de promovare a albumului ”Walls”. Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 95 și 500 de lei, o categorie de bilete fiind epuizată deja.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Kings of Leon
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Linkin Park pregătește un nou videoclip, trăit "intens" de Chester Bennington

Linkin Park pregătește un videoclip de promovare a noului single ”Heavy”. Conform lui Chester Bennington, realizarea vizualului a fost ”mai...

Închide