Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Finaliștii Eurovision România 2017 - CLASAMENT

Pe 26 februarie, TVR a prezentat Semifinala Eurovision România 2017, în urma căreia au fost votate cele zece melodii care vor concura în finala de pe 5 martie. Vă prezentăm cele 10 melodii finaliste.

Publicat

pe

Finaliștii Eurovision Romania 2017
Finaliștii Eurovision Romania 2017 │ FOTO: Ioana Hameeda / TVR www.facebook.com

În 2017, România va fi reprezentată la Eurovision de una dintre cele zece melodii finaliste prezentate mai jos. Ilinca feat. Alex FloreaXandra și M I H A I (Mihai Trăistariu) sunt cei trei concurenți care au ocupat podiumul potrivit notelor date de juriul format din Paula Seling, Luminiţa Anghel, Ovi Jacobsen, Adrian Romcescu şi Andrei Tudor. Misiunea juraților s-a încheiat duminică seara, în acest an, câştigătorul Selecţiei Naţionale pentru Eurovision urmând să fie desemnat exclusiv prin votul publicului. Finala va avea loc pe 5 martie 2017.

Clasamentul semifinalei / Finaliștii Eurovision România 2017

  1. Ilinca feat. Alex Florea - "Yodel it!"
  2. Xandra - "Walk on by"
  3. MIHAI - "I Won't Surrender"
  4. Cristina Vasiu - "Set the Skies on Fire"
  5. Instinct - "Petale"
  6. Eduard Santha - "Wild Child"
  7. Ramona Nerra - "Save Me"
  8. Maxim - "Adu-ți aminte"
  9. Tavi Colen & Emma - "We Own the Night"
  10. Ana Maria Mirică - "Spune-mi tu"

Semifinala organizată de TVR a fost prezentată de Iuliana Tudor, ajutată de Ioana Voicu şi Dan Helciug, care au luat pulsul concurenților din Camera Verde. Ovidiu Anton, cel care a câștigat Selecţia Naţională 2016 (dar care din păcate nu și-a putut valorifica premiul) a susținut un recital alături de trupa sa, ANTON.

Eurovision 2017 se desfășoară sub sloganul "Celebrate diversity", iar finala va avea loc pe 13 mai 2016 la Kiev. Piesa ce va reprezenta România va intra în competiţie în cea de-a doua semifinală, pe 11 mai. Contraconcurenții țării noastre vor fi: Macedonia, Malta, Olanda, Serbia, Danemarca, Rusia, Ungaria, Austria, Irlanda, Elveţia, Estonia, Israel, Bulgaria, San Marino, Lituania, Croaţia, Norvegia, Belarus.

[poll id="36"]

Ascultă cele zece melodii finaliste pentru a reprezenta România la Eurovision 2017:

Emisiuni radio-tv

Steaua a părăsit competiția Masked Singer 2021 - VIDEO

Joi seară, o nouă mască a ieșit din competiție. Steaua, una dintre cele mai complexe prezențe pe scena de la Masked Singer, a fost eliminată. Ce vedetă a interpretat-o?

Publicat

pe

Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021
Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

O nouă ediție a show-ului Masked Singer a venit cu o altă demascare. De data aceasta a fost vorba de Steaua, un personaj îndrăgit, dar și intrigant, ce le-a dat multe bătăi de cap juraților. În spatele măștii s-a aflat nimeni altul decât Mihai Trăistariu.

Ce indicii a oferit Steaua?

"Mi s-a spus întotdeauna că am mai multe personalități. Fie sunt prea liniștită și las impresia că sunt o fire naivă, fie fac gesturi extravagante. Așa că lumea spune despre mine că nu am toate stelele pe casă. Nici nu s-a uscat cerneala pe ziarele în care aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală. Mi-am asumat orice apariție și lumea ar trebui să înțeleagă că atunci când intri într-un con de umbră folosești orice mijloace de a ieși la lumină. Scopul scuză mijloacele. Ups! Ce am câștigat? Milioane. Ce am pierdut? Tot. De câțiva ani împart dormitorul cu șase pisici și s-ar putea spune despre mine că sunt pustnică. Dacă n-aș fi cunoscută la fiecare colț de stradă, aș avea o viață absolut banală".

Cine au crezut detectivii că este Steaua?

Steaua a interpretat piesa "Can't Get You Out Of My Head" (Kylie Minogue) și i-a cucerit pe jurați. În același timp, le-a dat și planurile peste cap:

"Îmi iei mințile și asta mă derutează groaznic, că am niște idei într-o emisiune, altele în alta. Vii cu tot felul de povești. Nu mai înțeleg nimic despre tine", a spus Mihaela Rădulescu.

Alex Bogdan a fost în asentiment, fiind de părere că se află în fața celui mai mare mister de la Masked Singer.

În ciuda neclarității, cei patru jurați s-au văzut nevoiți să se gândească la câteva personaje ce s-ar putea afla sub mască, iar printre acestea s-au numărat Daniela Gyorfi, Bianca Drăgușanu, Ileana Lazariuc sau Adelina Pestrițu.

Citește în continuare

Trending