Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Evanescence lucrează la un nou album, primul în ultimii 6 ani

Veşti bune pentru fanii Evanescence! Trupa care se pregăteşte să ne viziteze în iunie a intrat în studio şi lucrează la un nou album. Acesta ar fi al patrulea material discografic al formaţiei şi primul din 2011 încoace.
Evanescence

Evanescence

Cu o săptămână în urmă Amy Lee lansa o piesă nouă, numită "Love Exists", având rolul de felicitare interactivă de Valentine's Day. Fanii au fost invitaţi să creeze şi să partajeze propria felicitare folosind arta abstractă a lui Jennybird Alcantara şi melodia ca fundal. Amy Lee vine după un an 2016 ocupat şi plin de proiecte inedite, precum un album de muzică pentru copii.

Totuşi 2017 ne aduce o întoarcere le rădăcinile sale rock, odată cu intrarea în studio a trupei. Managerul grupului a confirmat că artiştii se află în studio şi lucrează la noi melodii, ce vor fi lansate în acest an. Amy oferise indicii că se lucrează la un nou material, dar nu unul tradiţional. Ea a avut de spus următoarele:

Avem un mic plan pregătit, dar nu vreau să stric surpriza. Există material nou Evanescence la care am început să lucrăm, dar nu e chiar cel mai tradiţional lucru. Nu avem o abordare de gen "Okay, hai să facem un album nou acum". Nu că nu ar veni şi un disc, dar e vorba întâi despre ceva mai special şi diferit care o să vă ducă într-o zonă diferită şi vrem să încercăm asta.

Vocalista Evanescence subliniase cu ceva vreme în urmă că vânzările de albume nu mai reflectă succesul în ziua de azi. Mai degrabă conexiunea cu melodiile e apreciată de artişti. Judecând după moda lansărilor digitale şi interactive din ultima vreme, am putea vedea chiar o aplicaţie de mobil Evanescence cu melodiile noi incluse sau poate chiar un joc video, după modelul Dream Theater sau Iron Maiden.

Ultimul release Evanescence a fost un box set cu vinyl-uri care includeau toate cele 3 albume ale lor. Ca bonus venea şi albumul de demo-uri "Origin", dar şi un disc cu toate melodiile oferite bonus şi prima melodie originală a trupei după mulţi ani, "Even în Death". Între timp Amy Lee pregăteşte un single numit "Speak to Me", menit pentru coloana sonoră a thrillerului "Voice From the Stone", lansat în aprilie.

Cu un chitarist nou începând din 2015, Evanescence va ajunge la Bucureşti pe 29 iunie 2017, la Arenele Romane. Sosirea americanilor la noi are loc 5 ani de la pariticiparea lor la festivalul local "Rock the City".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Chainsmokers dezvăluie detalii despre noul album

Cunoscuți pentru single-urile „Don't Let Me Down” și „Closer”, duo-ul american The Chainsmokers anunță lansarea albumului de debut, dar și...

Închide