Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ed Sheeran va cânta la Brit Awards 2017 după un an de pauză

Ed Sheeran şi-a confirmat prezenţa la Brit Awards 2017, unde va susţine un concert după un an de pauză. Premiile din acest an vor fi ţinute la O2 Arena în Londra pe 22 februarie, iar pe scenă se vor afla Robbie Williams, Bruno Mars şi Skepta.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Vor mai cânta la ediţia 37 Brit Awards şi Little Mix, The 1975 sau Emeli Sande. Sheeran e versat în ale premiilor britanice, având la activ patru distincţii Brit Awards, printre care şi "British Album of the Year". Simpaticul roşcovan pregăteşte al treilea său disc, Divide" ("÷"), pe care îl va lansa pe 3 martie. Materialul conţine 12 piese, printre care şi single-urile recent lansate "Shape of You" şi "Castle on the Hill".

Noile melodii au fost foarte bine primite de public, fiind pe locul întâi şi doi în Official Singles Chart în ultimele săptămâni. "Shape of You" a debutat pe locul întâi în US Billlboard Hot 100, iar "Castle on the Hill" pe locul 6. Astfel, artistul de 25 de ani a devenit primul cu două melodii simultan prezente în top 10 US Billboard.

Ed Sheeran vine după o pauză de un an, în care nu a ţinut concerte, nu a compus muzică şi s-a ţinut departe de social media. În această perioadă artistul a călătorit foarte mult, adunând experienţe spirituale pentru un nou album. Prezenţa la Brit Awards a fost confirmată de Ed pe Twitter, el lansând şi un nou emoji cu această ocazie.

La ediţia din acest an, Skepta şi Little Mix au câte 3 nominalizări, iar David Bowie a primit la rândul său două nominalizări post mortem. Acestea sunt la categoriile "British Male Solo Artist" şi "Mastercard Album of the Year". Tot o nominalizare post mortem a primit şi Leonard Cohen, pentru "International Male Solo Artist". Toate nominalizările sunt disponibile aici.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink-182 va lansa noi melodii în aprilie și ar putea colabora cu Halsey

Pop-punkerii de la Blink-182 au confirmat că vor lansa muzică nouă în aprilie. Basistul Mark Hoppus a declarat că noi...

Închide