Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Ed Sheeran cântă un cover acustic după melodia "Touch" a formaţiei Little Mix - AUDIO

Ed Sheeran nu se fereşte de melodii neconvenţionale, după cum a arătat-o de-a lungul carierei sale. În această săptămână ne-a surprins cu un cover după o melodie britanică celebră, "Touch" a formaţiei Little Mix. Roşcovanul a transformat piesa dance într-o melodie acustică plină de feeling.
Ed Sheeran cover Little Mix Touch

Ed Sheeran cover Little Mix Touch

Little Mix a dat lovitura cu "Touch", melodia strângând peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube la doar o lună după publicarea sa în ianuarie. Sheeran se afla la emisiunea Live Lounge de la BBC Radio 1, unde a interpretat melodii de pe viitorul său album, "Divide". El a decis să încerce ceva diferit, şi-a pus ochelarii şi a început să cânte suav "Touch".

Acompaniat de chitara acustică şi de backing vocals, Ed Sheeran a transformat piesa într-o creaţie proprie, atât optimistă, cât şi melancolică. Artistul s-a declarat fan Little Mix, mai ales după ce a fost la un concert al lor anul trecut la Milano. Imediat după postarea piesei pe YouTube, formaţia a reacţionat, mulţumindu-i pe Twitter simpaticului britanic.

Ed a mai cântat în aceeaşi sesiune lounge şi faimosul hit "Shape of You", folosind pedala loop pentru un fundal acustic inedit. A urmat şi "Castle on the Hill", celălalt single urcat direct în fruntea topurilor UK după lansarea de la începutul anului. Am intrat în linie dreaptă până la lansarea albumului "Divide", care debutează pe 3 martie.

Sheeran se află pe lista de artişti care vor cânta la Brit Awards 2017, desfăşurat chiar azi. El va împărţi scena cu Skepta, Robbie Williams sau Bruno Mars.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia lansează albumul "LIVE"

Anul acesta, Delia va lansa un nou album, intitulat "LIVE". Pe disc se vor regăsi piesele interpretate în show-urile ”Deliria”...

Închide