Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Dream Theater lansează un joc video bazat pe ultimul său album

Dream Theater a lansat un joc pentru mobil numit "The Astonishing Game" şi bazat pe ultimul său album concept. Creaţie a celor de la Turbo Tape Games, titlul este realizat în colaborare cu trupa şi este un board game cu elemente de strategie.
The Astonishing Game joc Dream Theater

The Astonishing Game joc Dream Theater

Poate fi descărcat din App Store sau Play Store contra a 15 RON şi oferă acţiune turn based şi elemente clasice de board game. Se poate descărca şi pe PC, de pe Steam. Pe lângă scorurile record şi competiţia în multiplayer se pot câştiga şi bilete la concertele trupei, întâlniri cu Dream Theater după concert şi albume semnate de artişti. "The Astonishing Game" nu e chiar cel mai inspirat nume pentru un joc video, iar iniţiativa Dream Theater nu e prima de genul.

Anul trecut Iron Maiden lansa un joc inspirat din albumul "The Book of Souls", care a fost foarte apreciat în App Store. Titlul celor de la Turbo Tape Games se bazează pe albumul rock opera "The Astonishing", oferind povestea acelui material discografic. Rebelii se vor lupta cu cei care îi oprimă şi artiştii contra unui regim totalitar. Evident, pe fundal se vor auzi melodii instrumentale preluate de pe disc.

Gamerii vor putea juca atât cu Ravenskill Rebel Militia, cât şi cu Great Northern Empire of the Americas, având ambele laturi ale conflictului de acoperit. Lansarea jocului coincide cu debutul turneului "Images, Words & Beyond 25th Anniversary Tour", la care jucătorii pot participa dacă vor câştiga bilete în sesiunile de gaming. Pe eşichier se vor putea invoca personaje ce reprezintă stereotipuri din lumea artistică a Ravenskill Rebel Militia.

Luptele se dau sub forma unor animaţii complexe şi pot implica şi vrăji, atacuri fizice sau summon-uri. Există şi posibilitatea de a juca în doi pe acelaşi terminal. Au fost promise actualizări pentru "The Astonishing Game" şi nu există "achiziții în aplicație", din fericire. Dream Theater ne-au vizitat în 2014 în cadrul “An evening with Dream Theater - Along For The Ride Tour”. Sunt șanse mari ca trupa să includă și România în turneul aniversar de 25 de ani, turneu derulat în acest an.

Citește mai multe despre Dream Theater
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran va cânta la Brit Awards 2017 după un an de pauză

Ed Sheeran şi-a confirmat prezenţa la Brit Awards 2017, unde va susţine un concert după un an de pauză. Premiile...

Închide