Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Depeche Mode anunţă single-ul "Where's the Revolution" și albumul "Spirit"

Depeche Mode ne oferă un început de februarie excelent, anunţând atât un nou single, cât şi data de lansare a noului album. Primul single, "Where's the Revolution" debutează pe 3 februarie, iar albumul "Spirit" va sosi pe 17 martie.
Depeche Mode teaser single album Spirit

Depeche Mode teaser single album Spirit

"Spirit" e primul album al trupei după 4 ani şi primele teasere cu privire la acest material au venit în toamna anului trecut. Discul cu numărul 14 vine după "Delta Machine" din 2013. Turneul european al formaţiei începe pe 5 mai cu un concert la Stockholm şi se va încheia pe 23 iulie în România, la Cluj-Napoca. Noul album a fost produs de către James Ford de la Simian Mobile Disco, el având în portofoliu creaţii Arctic Monkeys şi Florence + the Machine.

Dave Gahan, solistul Depeche Mode, a declarat următoarele pt Uncut:

"Cred că albumul are un sunet mai solid decât cel din 2013. Am avut norocul ca James Ford să producă acest disc. James ne-a ajutat să lucrăm mai rapid decât ne-am fi mişcat de obicei. Am devenit ceva mai permisivi de-a lungul anilor, când vine vorba de timpul petrecut în studio. Uneori trebuie să faci şi asta. În alte cazuri, se va întoarce împotriva ta.

Ai prea mult timp să te gândeşti la tot. Sunt 12 melodii pe album, dar ar fi putut fi mult mai multe. În jur de 20 de melodii ar fi meritat să fie pe disc, dar James a dorit un release mai concis."

Trupa va lucra din nou cu faimosul regizor şi fotograf Anton Corbijn pentru efectele vizuale ale turneului şi materiale video şi foto asociate lui "Spirit".

Depeche Mode debuta în 1981 cu albumul "Speak & Spell" şi a reuşit performanţa ca toate albumele sale de studio să intre în Top 10 în UK. Trupa a mai concertat de două ori în ţara noastră, ambele dăţi la Bucureşti. Ne-au vizitat în 2006 şi 2013 şi acum îi aşteptăm la Cluj Napoca, pe Cluj Arena.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dave GahanDepeche Mode
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Damian & Brothers susține un concert aniversar la Sala Palatului în luna martie

Damian & Brothers va concerta, alături de invitați speciali, pe 31 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Artistul...

Închide