Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Depeche Mode pregăteşte un EP cu remix-uri ale piesei "Where's the Revolution"

Viitorul album Depeche Mode, "Spirit" e unul dintre cele mai aşteptate materiale discografice ale anului. Am avut un preview prin single-ul "Where's the Revolution" la început de lună, iar acum vom primi şi un EP cu remixuri, se pare.
Videoclip Depeche Mode Where's the Revolution

Videoclip Depeche Mode Where's the Revolution

Urmărește-ne pe

Depeche Mode a confirmat că pregăteşte acest release, dând voie unor artişti neconvenţionali să îşi pună amprenta pe primul lor single nou. "Spirit" debutează pe 17 martie, ca succesor pentru "Delta Machine" din 2013. Printre DJ-ii care vor remixa melodia nouă se numără Pearson Sound, Simian Mobile Disco, Patrice Baume, sau Ewan Pearson.

EP-ul va debuta prin Columbia Records pe 18 aprilie. 9 remixuri sunt incluse aici, două provenind de la Simian Mobile. Acesta este un duo de DJ care mixează muzică electronică. Ei s-au remarcat prin producţia analogică şi un sound old school. Activează din 2003 şi au remixat piese ale lui Bjork, The Kills, Peaches sau chiar Armand van Helden.

Aşa arată tracklistul EP-ului de remixuri:

  1. Where’s The Revolution (Autolux Remix)
  2. Where’s The Revolution (Pearson Sound Remix)
  3. Where’s The Revolution Algiers Remix)
  4. Where’s The Revolution (Simian Mobile Disco Remix)
  5. Where’s The Revolution (Pearson Sound Beatless Remix)
  6. Where’s The Revolution (Simian Mobile Disco Dub)
  7. Where’s The Revolution (Terence Fixmer Spatial Mix)
  8. Where’s The Revolution (Patrice Bäumel Remix)
  9. Where’s The Revolution (Ewan Pearson Kompromat Dub)

Nu doar artiştii electronici vor prelua piesa Depeche, ci şi formaţia rock Autolux, care îi va da suflul propriu. Aceasta activează din 2001 şi combină un sound post punk cu muzică electronică şi krautrock. Autolux s-a remarcat cu câţiva ani în urmă prin mixajul piesei "Everything" de la Nine Inch Nails.

Pe Depeche Mode îi aşteptăm în concert la Cluj Arena, pe 23 iulie, ei încheind turneul global de promovare a noului album la noi. Global Spirit Tour îi va duce în 32 de oraşe şi în faţa a peste 1.5 milioane de fani.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Depeche Mode
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Finaliștii Eurovision România 2017 - CLASAMENT

Pe 26 februarie, TVR a prezentat Semifinala Eurovision România 2017, în urma căreia au fost votate cele zece melodii care vor...

Închide