Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Depeche Mode pregăteşte un EP cu remix-uri ale piesei "Where's the Revolution"

Viitorul album Depeche Mode, "Spirit" e unul dintre cele mai aşteptate materiale discografice ale anului. Am avut un preview prin single-ul "Where's the Revolution" la început de lună, iar acum vom primi şi un EP cu remixuri, se pare.

Publicat

pe

Videoclip Depeche Mode Where's the Revolution
Videoclip Depeche Mode Where's the Revolution

Depeche Mode a confirmat că pregăteşte acest release, dând voie unor artişti neconvenţionali să îşi pună amprenta pe primul lor single nou. "Spirit" debutează pe 17 martie, ca succesor pentru "Delta Machine" din 2013. Printre DJ-ii care vor remixa melodia nouă se numără Pearson Sound, Simian Mobile Disco, Patrice Baume, sau Ewan Pearson.

EP-ul va debuta prin Columbia Records pe 18 aprilie. 9 remixuri sunt incluse aici, două provenind de la Simian Mobile. Acesta este un duo de DJ care mixează muzică electronică. Ei s-au remarcat prin producţia analogică şi un sound old school. Activează din 2003 şi au remixat piese ale lui Bjork, The Kills, Peaches sau chiar Armand van Helden.

Aşa arată tracklistul EP-ului de remixuri:

  1. Where’s The Revolution (Autolux Remix)
  2. Where’s The Revolution (Pearson Sound Remix)
  3. Where’s The Revolution Algiers Remix)
  4. Where’s The Revolution (Simian Mobile Disco Remix)
  5. Where’s The Revolution (Pearson Sound Beatless Remix)
  6. Where’s The Revolution (Simian Mobile Disco Dub)
  7. Where’s The Revolution (Terence Fixmer Spatial Mix)
  8. Where’s The Revolution (Patrice Bäumel Remix)
  9. Where’s The Revolution (Ewan Pearson Kompromat Dub)

Nu doar artiştii electronici vor prelua piesa Depeche, ci şi formaţia rock Autolux, care îi va da suflul propriu. Aceasta activează din 2001 şi combină un sound post punk cu muzică electronică şi krautrock. Autolux s-a remarcat cu câţiva ani în urmă prin mixajul piesei "Everything" de la Nine Inch Nails.

Pe Depeche Mode îi aşteptăm în concert la Cluj Arena, pe 23 iulie, ei încheind turneul global de promovare a noului album la noi. Global Spirit Tour îi va duce în 32 de oraşe şi în faţa a peste 1.5 milioane de fani.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 23 iulie 2017

Depeche Mode

Loc
Cluj Arena
PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Dave Gahan interpretează în mod unic "Nothing Else Matters" pe albumul de coveruri Metallica

Metallica a petrecut o bună parte din anul 2021 surprinzându-ne cu coveruri ale pieselor sale legendare de pe "The Black Album". Cel mai nou release de acest gen este unul suav şi baritonal şi vine de la Dave Gahan, solistul Depeche Mode. Artistul interpretează piesa "Nothing Else Matters" într-un mod unic.

Publicat

pe

Dave Gahan - Concert Depeche Mode pe Arena Nationala - 15 mai 2013

Metallica a colaborat cu peste 50 de artişti, care au realizat coveruri neaşteptate ale pieselor de pe albumul "The Black Album" lansat cu 30 de ani în urmă. Rezultatul se numeşte "The Metallica Blacklist" şi include variante neaşteptate de coveruri de la Dave Gahan, Miley Cyrus, J. Balvin, Corey Taylor, Janes, Rina Sawayama, Biffy Clyro şi mulţi alţii. Dave Gahan ne oferă o variantă sensibilă şi preponderent vocală a lui "Nothing Else Matters", cu sample-uri discrete de pian, de viori şi unele atmosferice în fundal.

Videoclipul cu visualizer lichefiat a fost realizat de către Aaron Hymes. Un total de 53 de coveruri apare pe noul album, care a debutat chiar astăzi, pe 10 septembrie 2021. 100% din veniturile generate de LP vor merge direct la organizaţii caritabile, dintre care jumătate la fundaţia Metallica All Within My Hands şi jumătate la câte o fundaţie aleasă de fiecare artist care a contribuit cu un cover.

Dave Gahan a ales World Central Kitchen, o organizaţie non profit care asigură alimente celor afectaţi de dezastre naturale. Pe 9 septembrie Metallica a promovat noul album printr-o reprezentaţie live alături de Miley Cyrus, interpretând piesa "Nothing Else Matters" la postul de radio Sirius XM, unde are emisiune Howard Stern. Pe lângă "The Metallica Blacklist" a debutat şi o ediţie aniversară de 30 de ani a lui "The Black Album", care include piese demo, B-sides şi rarităţi. Va sosi în ediţii speciale, inclusiv un dublu vinil de 180 de grame, CD standard şi ediţie 3 CD Expanded, plus una Limited Edition Deluxe Box Set, cu 24 de ore de muzică.

Printre cele mai neaşteptate coveruri ale LP-ului "Blacklist" se numără cel realizat de Chase and Status din UK, maeştri DNB, care colaborează cu MC-ul BackgRoad Gee pentru o versiune inedită de "Wherever I May Roam:.". Elton John, Yo-Yo Ma, basistul Metallica Robert Trujillo şi toboşarul Red Hot Chili Peppers Chad Smith au colaborat de asemenea pentru această uriaşă opera cover.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending