Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Scorpions
Poze de la concertul Nikos Vertis de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
Profită de promoție: Reduceri de -45% în SuperSale ELECTRO @ eMAG!

Delia lansează albumul "LIVE"

Anul acesta, Delia va lansa un nou album, intitulat "LIVE". Pe disc se vor regăsi piesele interpretate în show-urile ”Deliria” din martie 2016.

Delia în concertul Welcome To Deliria la Sala Palatului pe 2 aprilie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

”Am conceput acest album din sesiunile live de la Deliria (martie 2016) pentru că vreau ca publicul să aibă acest vibe de live și pentru că vreau să audă aceste hituri și altfel orchestrate, față de cum le știu ei de pe youtube. Avantajul e că așa mă ai cumva cu tine, live în casă, mă auzi exact ca la concert. Acest material este 100% live, nu s-a intervenit asupra vocilor sau instrumentelor.” - Delia

Albumul "LIVE" iese pe piață cu 4 coperte, iar interiorul este diferit pentru fiecare în parte. Partea de art direction, fotografie și packaging este semnată de Dimitri Caceaune și David Gal. Albumul se va găsi în rețeaua Cărturești, Magazinul Muzica și punctele de vânzare specializate.

Delia - Live

Delia - Live

Recent, Delia a anunțat cel de-al 3-lea show Psihedelia la Sala Palatului. Acesta va avea loc pe 4 martie, cu o zi înaintea celorlalte două concerte programate anterior.

"Mă bucură foarte mult faptul că am mai adăugat un show în seria Psihedelia. E o întreagă experiență care îți schimbă percepția asupra realității. Nu e nimic înfricoșător, doar un show diferit față de ce am făcut până acum. Îmi place să vin cu un produs bine gândit, cu elemente deloc comune, și, cel mai important, o producție de calitate la care muncesc cu o echipă imensă de câteva luni bune," a declarat Delia.

Prețuri bilete la concertele Psihedelia:

  • VIP - 350 lei
  • Categoria I - 190 lei
  • Categoria II - 145 lei
  • Categoria III - 120 lei
  • Categoria IV - 100 lei
  • Categoria V - 75 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Nelly Furtado, "Flatline" - AUDIO

Nelly Furtado continuă promovarea noului album "The Ride" cu piesa "Flatline". Ca și single-urile lansate anterior, noua piesă păstrează sound-ul...

Închide