Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Damian & Brothers susține un concert aniversar la Sala Palatului în luna martie

Damian & Brothers va concerta, alături de invitați speciali, pe 31 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Artistul va sărbători 10 ani de la înființarea trupei, precum și ziua de naștere acolo unde se simte cel mai bine: pe scenă, alături de muzicieni.

Publicat

pe

Damian & Brothers
Damian & Brothers │ FOTO: Carmen Obreja / Mediafax

La 10 de la înființare și 7 ani de la ultimul concert, Damian & Brothers revine la Sala Palatului cu un show ce va oferi publicului oportunitatea de a asculta în variantă live cel mai recent album al artistului, ”Gypsy Rock”.

Materialul include reinterpretări ale unor cântece celebre din repertoriul românesc al secolului XX (”Șaraiman”, ”În stație la Lizeanu”, ”Mona”, ”Constantine, Constantine”, ”Cine-a pus cârciuma-n drum” etc.), amestecând instrumentele tradiționale lăutărești cu elemente de rock și ritmuri de dubstep, reggae și gypsy blues.

Pentru că ”Gypsy Rock” a reprezentat un proiect aparte pentru Damian, primul de acest fel realizat în România, artistul și-a dorit să îl pună în scenă alături de cei cu care a colaborat la realizarea acestuia, într-o zi specială pentru el. 31 martie este ziua de naștere a lui Damian și o va sărbători împreună cu publicul său, dar și colegii de scenă, la Sala Palatului. Printre artiștii care vor urca pe scena Sălii Palatului alături de Damian și orchestra sa, se numără: Smiley, Grasu XXL, Lora, Alina Eremia, Cristina Balan, și mulți alții.

“Damian & Brothers a fost și este cel mai frumos proiect din viața mea! La 10 ani de la înființare, m-am gândit să fac un album aniversar cu ajutorul tuturor artiștilor prieteni care au înregistrat alături de noi pe ”Gypsy Rock”.

Așa că vă aștept pe 31 martie, de ziua mea de naștere, să sărbătorim 10 ani aniversari ai trupei Damian & Brothers! O să fie nebunie mare, fraților!”

Bilete la concertul aniversar Damian & Brothers:

Biletele pentru concertul Damian & Brothers de la Sala Palatului sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri:

  • Categoria I: 260 lei
  • Categoria II: 220 lei
  • Categoria III: 180 lei
  • Categoria IV: 120 lei
  • Categoria V: 85 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 31 martie 2017

Damian & Brothers

Loc
Sala Palatului
Comentează

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Trending