BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Trupa Damian & Brothers susține un concert aniversar la Sala Palatului în luna martie

Damian & Brothers va concerta, alături de invitați speciali, pe 31 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Artistul va sărbători 10 ani de la înființarea trupei, precum și ziua de naștere acolo unde se simte cel mai bine: pe scenă, alături de muzicieni.
Damian & Brothers

Damian & Brothers (foto: Carmen Obreja / Mediafax)

La 10 de la înființare și 7 ani de la ultimul concert, Damian & Brothers revine la Sala Palatului cu un show ce va oferi publicului oportunitatea de a asculta în variantă live cel mai recent album al artistului, ”Gypsy Rock”.

Materialul include reinterpretări ale unor cântece celebre din repertoriul românesc al secolului XX (”Șaraiman”, ”În stație la Lizeanu”, ”Mona”, ”Constantine, Constantine”, ”Cine-a pus cârciuma-n drum” etc.), amestecând instrumentele tradiționale lăutărești cu elemente de rock și ritmuri de dubstep, reggae și gypsy blues.

Pentru că ”Gypsy Rock” a reprezentat un proiect aparte pentru Damian, primul de acest fel realizat în România, artistul și-a dorit să îl pună în scenă alături de cei cu care a colaborat la realizarea acestuia, într-o zi specială pentru el. 31 martie este ziua de naștere a lui Damian și o va sărbători împreună cu publicul său, dar și colegii de scenă, la Sala Palatului. Printre artiștii care vor urca pe scena Sălii Palatului alături de Damian și orchestra sa, se numără: Smiley, Grasu XXL, Lora, Alina Eremia, Cristina Balan, și mulți alții.

“Damian & Brothers a fost și este cel mai frumos proiect din viața mea! La 10 ani de la înființare, m-am gândit să fac un album aniversar cu ajutorul tuturor artiștilor prieteni care au înregistrat alături de noi pe ”Gypsy Rock”.

Așa că vă aștept pe 31 martie, de ziua mea de naștere, să sărbătorim 10 ani aniversari ai trupei Damian & Brothers! O să fie nebunie mare, fraților!”

Bilete la concertul aniversar Damian & Brothers:

Biletele pentru concertul Damian & Brothers de la Sala Palatului sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri:

  • Categoria I: 260 lei
  • Categoria II: 220 lei
  • Categoria III: 180 lei
  • Categoria IV: 120 lei
  • Categoria V: 85 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Damian & BrothersDamian Drăghici
RECOMANDARE:Cumpără un album cu Damian Drăghici

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Imagine Dragons, "Believer" - AUDIO

Imagine Dragons a lansat un nou single, intitulat "Believer". Melodia ar putea fi inclusă pe viitorul album al formației.

Închide