Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Damian & Brothers susține un concert aniversar la Sala Palatului în luna martie

Damian & Brothers va concerta, alături de invitați speciali, pe 31 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Artistul va sărbători 10 ani de la înființarea trupei, precum și ziua de naștere acolo unde se simte cel mai bine: pe scenă, alături de muzicieni.

Publicat

pe

Damian & Brothers
Damian & Brothers │ FOTO: Carmen Obreja / Mediafax

La 10 de la înființare și 7 ani de la ultimul concert, Damian & Brothers revine la Sala Palatului cu un show ce va oferi publicului oportunitatea de a asculta în variantă live cel mai recent album al artistului, ”Gypsy Rock”.

Materialul include reinterpretări ale unor cântece celebre din repertoriul românesc al secolului XX (”Șaraiman”, ”În stație la Lizeanu”, ”Mona”, ”Constantine, Constantine”, ”Cine-a pus cârciuma-n drum” etc.), amestecând instrumentele tradiționale lăutărești cu elemente de rock și ritmuri de dubstep, reggae și gypsy blues.

Pentru că ”Gypsy Rock” a reprezentat un proiect aparte pentru Damian, primul de acest fel realizat în România, artistul și-a dorit să îl pună în scenă alături de cei cu care a colaborat la realizarea acestuia, într-o zi specială pentru el. 31 martie este ziua de naștere a lui Damian și o va sărbători împreună cu publicul său, dar și colegii de scenă, la Sala Palatului. Printre artiștii care vor urca pe scena Sălii Palatului alături de Damian și orchestra sa, se numără: Smiley, Grasu XXL, Lora, Alina Eremia, Cristina Balan, și mulți alții.

“Damian & Brothers a fost și este cel mai frumos proiect din viața mea! La 10 ani de la înființare, m-am gândit să fac un album aniversar cu ajutorul tuturor artiștilor prieteni care au înregistrat alături de noi pe ”Gypsy Rock”.

Așa că vă aștept pe 31 martie, de ziua mea de naștere, să sărbătorim 10 ani aniversari ai trupei Damian & Brothers! O să fie nebunie mare, fraților!”

Bilete la concertul aniversar Damian & Brothers:

Biletele pentru concertul Damian & Brothers de la Sala Palatului sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri:

  • Categoria I: 260 lei
  • Categoria II: 220 lei
  • Categoria III: 180 lei
  • Categoria IV: 120 lei
  • Categoria V: 85 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 31 martie 2017

Damian & Brothers

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending