Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Daft Punk confirmă prezenţa la premiile Grammy 2017, vor cânta cu The Weeknd

Daft Punk se alătură listei artiştilor care vor cânta la premiile Grammy în acest an, urmând să interpreteze câteva piese împreună cu The Weekend. Daft Punk şi The Weeknd au colaborat şi la realizarea albumului "Starboy" al rapperului.

Daft Punk

Alţi artişti care se vor afla pe scenă pentru a încânta publicul sunt Adele, Metallica, John Legend, Carrie Underwood sau Keith Urban. James Corden, haiosul britanic de la "Late, late show" şi "Carpool Karaoke va prezenta ceremonia. Cei de la Daft Punk sunt foarte scumpi la vedere, susţinând puţine concerte de-a lungul carierei de 24 de ani.

Albumul lor din 2013, "Random Access Memories" nu a primit un turneu de susţinere şi nici concerte. Totuşi, francezii au participat la premiile Grammy din 2014, colaborând cu Pharell, Stevie Wonder şi Nile Rodgers. Premiile din acest an vor avea loc pe 12 februarie în Los Angeles, la Staples Centre. Misterioşii DJ pleacă în turneu atât de rar încât au şi albume live special dedicate acestui eveniment.

Un exemplu este "Alive 1997", urmat de "Alive 2007", iar fanii s-ar putea aştepta ca trendul unui turneu odată la 10 ani să continue şi în 2017. Pe numele lor reale Guy-Manuel de Homem-Christo şi Thomas Bangalter, cei doi DJ au făcut o treabă excelentă prin colaborarea cu The Weeknd, "Starboy" ajungând pe locul întâi în Billboard Hot 100 imediat după debut.

E de altfel prima oară când Daft Punk are o melodie pe locul întâi în topurile americane. Francezii au dat lovitura în 2010 cu soundtrackul peliculei "Tron Legacy", primind multiple premii ale industriei cinematografice şi muzicale, inclusiv o nominalizare Grammy. Aici poţi afla care sunt nominalizaţii premiilor din acest an.

Citește mai multe despre Daft Punk
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rag’n’Bone Man și Tom Odell cântă la AWAKE, un nou festival, organizat la Târgu Mureș

Anul acesta, vara se prelungește cu încă trei zile de distracție pentru iubitorii de muzică, artă și vacanță: pe domeniul...

Închide