Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Kings of Leon la București: o categorie de bilete este sold out

La mai puțin de trei săptămâni de la punerea în vânzare a biletelor pentru concertul Kings Of Leon la București, una dintre categorii a fost epuizată. Fanii trupei încă îşi pot achiziţiona bilete la celelalte categorii disponibile.

Publicat

pe

Kings Of Leon
Kings Of Leon │ FOTO: www.facebook.com

Kings of Leon va susține primul concert în România pe 17 iunie 2017. Evenimentul va avea loc la Arena Națională din București, făcând parte din turneul de promovare a albumului ”Walls”.

Fanii formației având pot achiziționa bilete în continuare, în cele 7 categorii rămase disponibile:

  • Categoria 1: 230 lei
  • Categoria 2: 180 lei
  • Categoria 3: 160 lei
  • Categoria 4: SOLD OUT
  • Categoria 5: 95 lei
  • Golden: 285 lei
  • Gazon: 190 lei
  • VIP: 500 lei

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), în 14 ani de carieră, cei patru Kings Of Leon, au produs 7 albume, au vândut peste 18 milioane de albume și peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume, și au câștigat 2 premii Grammy: unul pentru “Sex on Fire”, în 2009, și unul pentru “Use Somebody”, în 2010.

Îmbinând stiluri ca hard rock, alternative rock și garage rock, trupa Kings of Leon s-a bucurat de mare succes în Marea Britanie, obținând primele poziții în “Top 40 Singles”, două premii BRIT în 2008 și un premiu Juno. Mai mult, primele trei albume ale trupei au cucerit rând pe rând poziții fruntașe în top “5 UK Albums”. Cel de-al treilea album, “Because of the Times”, a ocupat, de asemenea, poziția întâi. După lansarea “Only by the night” în septembrie 2008, formația a obținut recunoașterea și în Statele Unite. Single-urile "Sex on Fire", "Use Somebody" și "Notion" s-au clasat toate pe prima poziție în topul ”Hot Modern Rock Tracks”.

WALLS”, cel mai recent album, și cel care marchează numărul șapte, a fost lansat pe 14 octombrie 2016. Titlul albumului - ”WALLS” - este un acronim pentru “We Are Like Love Songs”. Discul a fost finalizat în vara lui 2016, după aproximativ un an de lucru în studioul de înregistrări. LP-ul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din SUA, UK, Austria, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă și Scoția.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 17 iunie 2017

Kings of Leon

Loc
Arena Națională
Comentează

Trending