Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Bush anunţă noul album "Black and White Rainbows" - VEZI TRACKLIST

Bush a anunţat un nou album, numit "Black and White Rainbows", împreună cu un turneu dedicat. Noul material va sosi pe 10 martie, iar Bush a lansat un nou single, intitulat "Mad Love". Urmează o serie de concerte, care îi vor aduce pe cei patru componenţi în Dallas, la Londra şi apoi într-un turneu internaţional.

Publicat

pe

Coperta album Bush Black and White Rainbows
Coperta album Bush Black and White Rainbows

Au trecut 3 ani de la ultimul album, "Man On the Run", iar cu noul disc Bush ajunge la 7 materiale de studio. Bush se înfiinţa în 1992 şi îşi oprea activitatea în 2002, urmând o pauză de 8 ani. În 2010 a avut loc reuniunea şi de atunci trupa a fost prolifică, realizând 3 albume. Definit ca "post grunge", grunge, alternativ şi hard rock, grupul a obţinut un premiu American Music Awards în 1998 şi o nominalizare la Grammy în acelaşi an.

Vedeta londonezilor este solistul Gavin Rossdale, cunoscut pentru cariera sa cinematografică, acesta apărând în filme precum "Constantine", "Zoolander" sau "How to rob a Bank". A fost căsătorit cu Gwen Stefani, solista No Doubt şi Gavin face în acest moment parte din jurul emisiunii "The Voice" din UK. Solistul a declarat recent că speră ca participarea la "The Voice" să crească popularitatea formaţiei sale.

Acesta este tracklistul noului album Bush:

 1. Mad Love
 2. Peace-s
 3. Water
 4. Lost In You
 5. Sky Turns Day Glo
 6. Toma Mi Corazon
 7. All The Worlds Within You
 8. Nurse
 9. The Beat of Your Heart
 10. Dystopia
 11. Ray Of Light
 12. Ravens
 13. Nothing But A Car Chase
 14. The Edge of Love
 15. People At War

Prima piesă de pe album, "Mad Love" poate fi ascultată pe Spotify şi e disponibilă ca download instant pentru cei care precomandă piesele pe iTunes. Gavin Rossdale a avut un rol important în realizarea lui "Black and White Rainbows", el ocupându-se de scrierea, înregistrarea şi producţia sa. Turneul de promovare debutează pe 4 mai în State.

Ultima piesă a acestui disc, "People at War" a fost lansată în 2016 ca single şi e dedicată refugiaţilor din Siria.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

BUSH lansează piesa "More Than Machines" şi anunţă albumul "The Art of Survival"

BUSH a lansat pe 27 iulie 2022 piesa "More Than Machines", primul single de pe noul său album "The Art of Survival". Este al nouălea LP al trupei şi va sosi pe 7 octombrie prin casa de discuri BMG. Au trecut doar 2 ani de la ultimul album, "The Kingdom" din 2020.

Publicat

pe

Coperta single Bush More Than Machines
Coperta single Bush More Than Machines │ FOTO: BUSH

"More Than Machines" are sound-ul de piesă de difuzat pe repeat la un radio de rock alternativ. Sună a începutul anilor 2000, a Filter şi include părţi blânde şi catchy, în care Gavin Rossdale exprimă frustrări legate de lumea modernă şi divizarea societăţii. Sunt şi părţi mai heavy, mai degrabă la nivel instrumental, iar chitara electrică îşi face treaba pentru segmentele mai dure. Sunt secvenţe ce amintesc de A Perfect Circle şi mici solo-uri post rock în fundal.

Producţia e una "glitchy", cu un sintetizator discret şi vocea lui Gavin e scoasă în faţă de track. Rossdale pare a nu fi îmbătrânit o secundă din momentul când îşi încerca norocul în actorie cu un rol în filmul "Constantine", alături de Keanu Reeves. Revenind la piesă, sunt şi versuri legate de controlul femeii asupra propriului corp, ceea ce mă face să mă întreb când a fost scrisă melodia, având în vedere scandalul recent cu Roe vs Wade din SUA.

BUSH a promis că va lansa şi un videoclip pentru această piesă. Solistul a explicat într-un interviu că abordează 3 teme vitale pe single: dreptul femeilor asupra propriului corp, distrugerea planetei, evoluţia AI-ului şi a roboţilor care ne vor înlocui şi ne vor lua joburile.

"The Art of Survival" a fost compus şi înregistrat în 2022, alături de Erik Ron, colaborator cu Panic! At the Disco şi Godsmack. Atenţie şi la celălalt producător, Tyler Bates, omul din spatele carierei lui Marilyn Manson în ultimul deceniu, dar şi creatorul coloanelor sonore din filmele "John Wick" şi "Guardians of the Galaxy". Albumul are 12 piese şi se axează pe rezistenţa a spiritului uman în fără adversităţii. Pandemia, războiul, neliniştea socială au fost surse de inspiraţie pentru Gavin and co.

Grupul avea 18 piese pregătite iniţial, iar direcţia păstrată aduce cu cea a LP-ului "The Kingdom" din 2020.

Citește în continuare

Trending