Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

S-au deschis înscrierile la BURN RESIDENCY 2017, cea mai mare competiție de DJ din lume

Înscrierile în BURN Residency 2017 sunt oficial deschise. La competiție sunt așteptați cei mai ambițioși și talentați tineri DJ de pretutindeni, precum și fani ai muzicii electronice.

Publicat

pe

Au început înscrierile la BURN Residency 2017
Au început înscrierile la BURN Residency 2017

BURN Residency oferă tinerilor DJ din toată lumea, o șansă unică de a-și depăși limitele și a face un pas important pe scena muzicii electronice într-un oraș european, precum și o rezidență de 5 săptămâni pe fabuloasa insulă Ibiza. De asemenea, marele câștigător va fi beneficiarul unei investiții directe în cariera sa de DJ, în valoare de 100.000 euro.

Fiecare etapă a competiției va fi jurizată atât de profesioniști ai industriei cât și de DJ de talie mondială, precum: Carl Cox, Pete Tong, John Digweed, Maceo Plex, Steve Lawler, Fatboy Slim, Luciano și Jamie Jones. Aceștia le vor oferi candidaților sfaturi practice și secrete profesionale care îi vor ajuta să se dezvolte în cariera lor.

Etapele competiției BURN Residency 2017

Anul acesta, înscrierile pentru BURN Residency 2017 se vor face prin intermediul partenerului oficial, Mixcloud. DJ-ii participanți vor trebui să urce mixul lor pe platforma Mixcloud, unde utilizatorii acesteia își pot alege favoritul. Pentru a putea intra în etapa de jurizare, concurenții trebuie să participe activ în promovarea propriilor mixuri cu scopul de a aduna cât mai mulți ascultători și voturi.

Concurenții selectați vor merge mai departe în etapa locală a competiției, Burn Mix Off Event, unde vor mixa pentru prima oară în fața juriului, în cadrul unui eveniment live. Câștigătorul Mix Off-ului își va continua drumul către prima fază a Bootcamp-ului, alături de alți 25 de candidați excepționali din toată lumea. Timp de 4 zile le vor fi testate competențele, iar la finalul acestora doar 16 dintre ei vor avansa către următoarea etapă.

Cei 16 norocoși vor avea șansa de a mixa din nou live în fața publicului, pe scena unui eveniment susținut de BURN, dintr-un oraș european. BE-AT.tv va fi acolo și va transmite totul în direct, oferindu-le concurenților șansa de a se face remarcați în fața fanilor de pretutindeni ai muzicii electronice. Apoi, aceștia vor petrece 7 zile în Mecca muzicii electronice, Ibiza, în bootcamp-ul BURN Residnecy, unde vor avea ocazia să participe la cursuri de DJ și producție, workshop-uri de mixaj dar și numeroase probe de producție muzicală.

La finalul celor 7 zile, trei dintre ei vor fi selectați să rămână pe insulă pentru a continua programul BURN Residency timp de încă 5 săptămâni. În tot acest timp, talentul lor va fi pus la încercare sub atenta privire a mentorilor, ce au dificila misiune de a evalua, alege și desemna marele câștigător BURN Residency 2017.

VIDEO: Câștigătorul BURN Residency 2016 - Lollino

Comentează

Trending