Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

"Românie, fă galagie!", B.U.G. Mafia concertează în mai la Arenele Romane

Pe 27 mai, B.U.G. Mafia va susține un concert-eveniment la Arenele Romane. În cadrul show-ului concept “Românie, fă gălăgie”, invitații speciali sunt chiar Cei Mai Tari Fani.

Publicat

pe

BUG Mafia
BUG Mafia

Românie, fă gălăgie” este un proiect special pentru Tataee, Caddillac și Uzzi. Concertul este dedicat în totalitate fanilor, cea mai activă și implicată comunitate din industria muzicală.

”Conceptul evenimentului a început să prindă contur în momentul în care am început să facem liste... o listă cu piesele pe care le vrem în show, o listă cu elementele ce țin de producția concertului, de la scenografie la scenotehnică, video și sunet, o listă cu toți cei pe care i-am dori parte din show-ul nostru din 27 mai… Și dacă la primele liste a fost ceva mai complicată selecția pentru că existau multiple opțiuni, la cea din urmă, alegerea a fost simplă: fanii noștri. De ani de zile, ei au fost cei care au cântat fiecare refren, cei care au trăit fiecare vers, cei care au fost alături de noi. Atât. #CeiMaiTariFani, pentru că sunt #MaiMulțiDecâtArmata și știu să facă gălăgie!” - B.U.G. Mafia

Prețuri bilete la concertul B.U.G. Mafia de la Arenele Romane:

Early Bird (număr limitat):

  • Categoria A (Premium) - 145 lei
  • Categoria B (Golden Ring) - 85 lei
  • Categoria C (Acces General) - 45 lei

Presale:

  • Categoria A (Premium) - 175 lei
  • Categoria B (Golden Ring) - 105 lei
  • Categoria C (Acces General) - 60 lei

În ziua evenimentului, în limita disponibilității:

  • Categoria A (Premium) - 195 lei
  • Categoria B (Golden Ring) - 125 lei
  • Categoria C (Acces General) - 75 lei

Potrivit cifrelor record de vânzări și audiență, B.U.G. Mafia este la acest moment nu doar unul dintre cele mai iubite branduri muzicale autohtone, ci și unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip hop europeană, trupa înrolând o adevărată “armată” de fani în spațiul online: canalul de pe YouTube are în prezent peste 725,000 de abonați, iar pagina de pe Facebook peste 1,400,000 de utilizatori.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 27 mai 2017

B.U.G. Mafia

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending