Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Blink-182 va lansa noi melodii în aprilie și ar putea colabora cu Halsey

Pop-punkerii de la Blink-182 au confirmat că vor lansa muzică nouă în aprilie. Basistul Mark Hoppus a declarat că noi melodii vor putea fi auzite peste 2 luni, surprinzător de rapid după albumul "California" lansat anul trecut.

Publicat

pe

Blink 182
Blink 182

Blink-182 este unul dintre numele mari din punk-rock-ul american, grupul devenind cunoscut la începutul anilor 2000. Consideraţi succesorii celor de la The Offspring şi o variantă mai light de Green Day, punkerii au început să devină celebri după ce melodiile lor au fost incluse în filmele "American Pie".

Ultimul lor album, "California" venea în vara lui 2016 şi debuta pe locul întâi în Billboard 200. Era al doilea album Number One al trupei şi primul după 15 ani. La final de 2016 apăruse şi un teaser că vom primi un EP special cu melodii ce nu au mai ajuns pe "California", dar proiectul a rămas în aer. E posibil ca acea variantă deluxe să debuteze în aprilie.

Basistul Mark Hoppus a menţionat recent că nu exclude o colaborare cu Halsey, una din artistele pe val acum. Ea are o melodie pe coloana sonoră a filmului "Fifty Shades Darker". Tânăra de 22 de ani este un artist electro-op, al cărei prim album "Badlands" a debutat pe locul 2 în Billboard 200.

Trio-ul actual îl are pe Matt Skiba ca vocal şi chitarist, după plecarea lui Tom DeLonge, unul dintre cofondatorii trupei. Skiba e cunoscut pentru colaborarea cu Alkaline Trio, în vreme ce DeLonge este acum regizor. El pregăteşte un film SF numit "Strange Times". Blink 182 activează din 1992 şi are la activ 7 albume, cel mai recent material discografic, "California" fiind şi nominalizat la premiile Grammy în acest an.

Blink-182 a bifat şi două premii MTV Europe Music Awards, dar şi un premiu MTV Video Music Awards în 2000 pentru mega hitul "All the Small Things".

PUBLICITATE
Comentează

Trending