Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Blink-182 va lansa noi melodii în aprilie și ar putea colabora cu Halsey

Pop-punkerii de la Blink-182 au confirmat că vor lansa muzică nouă în aprilie. Basistul Mark Hoppus a declarat că noi melodii vor putea fi auzite peste 2 luni, surprinzător de rapid după albumul "California" lansat anul trecut.

Publicat

pe

Blink 182
Blink 182

Blink-182 este unul dintre numele mari din punk-rock-ul american, grupul devenind cunoscut la începutul anilor 2000. Consideraţi succesorii celor de la The Offspring şi o variantă mai light de Green Day, punkerii au început să devină celebri după ce melodiile lor au fost incluse în filmele "American Pie".

Ultimul lor album, "California" venea în vara lui 2016 şi debuta pe locul întâi în Billboard 200. Era al doilea album Number One al trupei şi primul după 15 ani. La final de 2016 apăruse şi un teaser că vom primi un EP special cu melodii ce nu au mai ajuns pe "California", dar proiectul a rămas în aer. E posibil ca acea variantă deluxe să debuteze în aprilie.

Basistul Mark Hoppus a menţionat recent că nu exclude o colaborare cu Halsey, una din artistele pe val acum. Ea are o melodie pe coloana sonoră a filmului "Fifty Shades Darker". Tânăra de 22 de ani este un artist electro-op, al cărei prim album "Badlands" a debutat pe locul 2 în Billboard 200.

Trio-ul actual îl are pe Matt Skiba ca vocal şi chitarist, după plecarea lui Tom DeLonge, unul dintre cofondatorii trupei. Skiba e cunoscut pentru colaborarea cu Alkaline Trio, în vreme ce DeLonge este acum regizor. El pregăteşte un film SF numit "Strange Times". Blink 182 activează din 1992 şi are la activ 7 albume, cel mai recent material discografic, "California" fiind şi nominalizat la premiile Grammy în acest an.

Blink-182 a bifat şi două premii MTV Europe Music Awards, dar şi un premiu MTV Video Music Awards în 2000 pentru mega hitul "All the Small Things".

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Liderul formaţiei Blink-182 a dezvăluit că are cancer; Mark Hoppus a început chimioterapia

Mark Hoppus, basistul şi liderul actual al formaţiei Blink-182 a făcut o dezvăluire importantă pe contul său de Instagram, anunţându-şi fanii că suferă de cancer. Muzicianul în vârstă de 49 de ani se declară speriat şi a postat faptul că a început deja chimioterapia.

Publicat

pe

Mark Hoppus Blink 182 postare Twitter
Mark Hoppus Blink 182 postare Twitter │ FOTO: Mark Hoppus twitter.com

Vestea cu privire la afecţiunea artistului vine după un Instagram Story postat de basist şi apoi şters pe 23 iunie. Era o fotografie cu Mark având o perfuzie ataşat şi cu un controller de PlayStation 5 în mână. Peste imagine stătea scris textul "Da bună, un tratament pentru cancer, vă rog". Fanii au devenit imediat îngrijoraţi, iar liderul Blink-182 a simţit nevoia să clarifice totul printr-o postare mai detaliată.

Iată declaraţia completă a lui Mark Hoppus:

În ultimele 3 luni am primit tratament prin chimioterapie pentru cancer. Am cancer. Este groaznic şi sunt speriat, dar în acelaşi timp sunt binecuvântat să am alături doctori incredibili şi familie şi prieteni, care mă ajută să trec peste. Am încă luni întregi de tratament în faţă, dar încerc să rămân optimist şi plin de speranţă. Abia aştept să scap de cancer şi să vă văd pe toţi la un concert în viitorul apropiat. Vă iubesc pe toţi.

Muzicianul în vârstă de 49 de ani nu a dezvăluit tipul de cancer de care suferă şi nici stagiul în care acesta a fost detectat. Tobosarul Blink-182 , Travis Barker a confirmat recent că trupa va lansa în 2021 un nou album, succesorul lui "Nine" din 2019. Va include colaborări cu Grimes, Lil Uzi Vert şi Pharrell. În acest moment Blink-182 este compusă din Mark Hoppus (voce, bas), Travis Barker (tobe) şi Matt Skiba (voce, chitară), după ce Tom DeLonge, chitarist şi fondator a părăsit grupul în 2015. Ulterior avea să lucreze la proiecte cu NASA.

Trupa lua o pauză în 2005, dar revenea în 2009, în vreme ce Matt Skiba intra în peisaj în 2015, ca solist şi chitarist. Blink-182 are la activ 8 albume şi a devenit foarte populară la începutul anilor 2000, când devenea practic definiţia filmelor "American Pie" şi apărea în orice comedie pentru adolescenţi sau la evenimentele de skateboarding sau emisiuni MTV.

Citește în continuare

Trending