Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Ascultă noua piesă The Chainsmokers & Coldplay, "Something Just Like This" - AUDIO

The Chainsmokers şi Coldplay au cântat în premieră la Brit Awards 2017 o nouă piesă, numită "Someting Just Like This". Melodia a debutat aseară pe scena O2 Arena, care a reunit artişti apreciaţi şi premiaţi precum The 1975, Ed Sheeran sau Skepta. Chainsmokers aduc influenţele progressive house în tandem cu vocea hipnotică a lui Chris Martin.
Coperta single Coldplay Chainsmokers Something Just Like This

Coperta single Coldplay Chainsmokers Something Just Like This

Single-ul colaborativ "Something Just Like This" va ajunge pe viitorul album Chainsmokers, intitulat "Memories... Do Not Open". Acesta debutează pe 7 aprilie. Chainsmokers este un duo de DJ americani, care a ajuns în mainstream în 2014, prin melodia "#Selfie". Bifând un Grammy în cariera de doar câţiva ani şi un single numărul 1 în colaborare cu Halsey, Chainsmokers sunt pe val acum.

Coldplay îşi face simţită prezenţa în special prin solo-urile care se aud spre finalul piesei dar şi prin vocea solistului. Formaţia britanică nu e străină de sound-ul electronic, adoptându-l pregnant pe ultimele 2 albume, chiar dacă fanii nu au fost prea încântaţi. La Brit Awards 2017 Chris Martin de la Coldplay şi Drew Taggart de la The Chainsmokers au interpretat piesa, cu o siluetă a lui Martin fiind proiectată pe o perdea uriaşă.

A urmat un spectacol de lumini colorate, iar Martin a alergat pe scenă, chiar sărind în public la un moment dat. Atât melodia, cât şi prezenţa sa la Brit Awards au fost ţinute secret până la momentul final. Solistul Coldplay a realizat şi un tribut emoţionant pentru George Michael. The Chainsmokers au lansat piesa "Paris" cu câteva săptămâni în urmă. Acesta e unul dintre primele single-uri de pe primul album de studio al grupului american.

Materialul va fi urmat de un turneu ce debutează în Miami şi îi va include şi pe artiştii Kiiara şi Emily Warren în deschidere.

Citește mai multe despre Chris MartinColdplayThe Chainsmokers
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dream Theater susține două concerte aniversare în România - PREȚURI BILETE

Dream Theater va aniversa 25 de ani de la apariția albumului “Images and Words” alături de publicul din România. Pe...

Închide