BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Ascultă melodia compusă de chitaristul Alice in Chains pentru coloana sonoră a filmului John Wick Chapter 2 - AUDIO

Filmul "John Wick: Chapter 2" a fost bine primit de public în această lună, iar coloana sa sonoră include şi un nume mare. E vorba despre Jerry Cantrell, chitaristul şi forţa creativă de la Alice în Chains. Artistul a postat pe web melodia "A Job To Do", compusă special pentru peliculă.
John Wick 2 coloana sonora melodie Jerry Cantrell

John Wick 2 coloana sonora melodie Jerry Cantrell

Cantrell a lucrat cu Tyler Bates, compozitorul coloanei sonore pentru realizarea acestei melodii. Cei doi sunt prieteni şi vecini, iar melodia a apărut ca urmare a unui jam session. Chitaristul Alice in Chains se declară fan al primului film "John Wick", dar şi un admirator al lui Keanu Reeves. Piesa a fost scrisă din perspectiva lui Wick, fostul asasin care e pe cale să se confrunte cu ucigaşi fioroşi din toată lumea.

Coloana sonoră va fi disponibilă începând cu 3 martie şi include 23 de piese. "A Job to Do" are un sound grunge şi o melancolie ce devine agresivitate la refren. Cantrell readuce la viaţa sunetul Alice in Chains şi canalizează tonalitatea vocalului Layne Staley, care a încetat din viaţă în 2002. Totul este condimentat perfect cu solo-uri de chitară marca Jerry Cantrell.

Dacă vă sună familiar numele Tyler Bates, aflaţi că el a lucrat cu Marilyn Manson la cel mai nou album al său, "Say(10)". Acesta ar trebui să sosească pe 14 februarie. Lista de compoziţii a lui Bates e impresionantă, incluzând şi coloana sonoră pentru "Guardians of the Galaxy", filmul "300", "Watchmen", "Sucker Punch" sau "Killer Joe". În 2017 îi vom auzi "mix-tape-urile" în "Guardians of the Galaxy 2".

"John Wick: Chapter 2" a avut premiera pe 10 februarie şi îl are pe Keanu Reeves în rolul lui John Wick, un asasin retras din activitate şi confruntat cu o armată de inamici. El se reuneşte cu colegul din "Matrix", actorul Laurence Fishburne şi cu costarul din "Constantine", Peter Stormare.

Citește mai multe despre Alice in Chains
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Amy Lee, "Love Exists" - AUDIO

Amy Lee a lansat o piesă nouă, intitulată "Love Exists". Melodia este inspirată de un single interpretat de Francesca Michielin,...

Închide