Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ariana Grande şi John Legend prezintă melodia principală din filmul "Beauty and the Beast"

Ariana Grande şi John Legend interpretează în duet tema filmului "Beauty and the Beast". E melodia clasică a producţiei Disney care ne-a fermecat în filmul de animaţie din 1991, dar cu un nou suflu dat de cei doi artişti.
Coperta Soundtrack Beauty and the Best Ariana Grande John Legend

Coperta Soundtrack Beauty and the Best Ariana Grande John Legend

Urmărește-ne pe

Varianta nouă a melodiei a fost auzită în trailerul final al adaptării "Beauty and the Beast", lansat săptămâna trecută. Versiunea integrală apare acum la doar câteva zile după ce Ariana ne-a oferit o nouă piesă în colaborare cu rapperul Future. Filmul "Beauty and the Beast" debutează pe 17 martie, cu Emma Watson în rolul lui Belle, în vreme ce "Bestia" este Dan Stevens.

Coloana sonoră include pe lângă tema centrală cântată de Ariana şi John Legend şi piesa "How Does a Moment Last Forever", în interpretarea lui Celine Dion. Melodia originală "Beauty and the Beast" din 1991 primea un Oscar şi un Glob de Aur, dar şi două premii Grammy. Unul era adjudecat de Celine Dion şi Peabo Bryson pentru interpretarea minunată a acestei piese.

Ariana Grande a avut un ultim an ocupat, lansând albumul "Dangerous Woman", care a debutat pe locul în Billboard 200 şi are şi nominalizări la premiile Grammy din acest an. Ariana a mai apărut în pelicula Zoolander 2, a lansat parfumuri şi cosmetice şi a devenit personajul unui joc Final Fantasy. Pe 3 februarie a pornit turneul "Dangerous Woman", care o va aduce şi în Europa.

John Legend îşi lansa cel mai nou album "Darkness and Light" pe 2 decembrie 2016, colaborând cu Chance the Rapper şi Miguel. Materialul a debutat pe locul 14 în US Billboard 200. Cântăreţul soul şi pop va fi pe scenă la premiile Grammy 2017, unde vor cânta Metallica şi Adele.

Citește mai multe despre Ariana GrandeJohn Legend
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mastodon lansează single-ul "Show Yourself", cu toboşarul în rol de vocal principal - AUDIO

Mastodon îşi continuă seria de single-uri de pe noul album cu "Show Yourself". Melodia îl aduce în prim plan pe...

Închide