BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Ariana Grande şi John Legend prezintă melodia principală din filmul "Beauty and the Beast"

Ariana Grande şi John Legend interpretează în duet tema filmului "Beauty and the Beast". E melodia clasică a producţiei Disney care ne-a fermecat în filmul de animaţie din 1991, dar cu un nou suflu dat de cei doi artişti.
Coperta Soundtrack Beauty and the Best Ariana Grande John Legend

Coperta Soundtrack Beauty and the Best Ariana Grande John Legend

Varianta nouă a melodiei a fost auzită în trailerul final al adaptării "Beauty and the Beast", lansat săptămâna trecută. Versiunea integrală apare acum la doar câteva zile după ce Ariana ne-a oferit o nouă piesă în colaborare cu rapperul Future. Filmul "Beauty and the Beast" debutează pe 17 martie, cu Emma Watson în rolul lui Belle, în vreme ce "Bestia" este Dan Stevens.

Coloana sonoră include pe lângă tema centrală cântată de Ariana şi John Legend şi piesa "How Does a Moment Last Forever", în interpretarea lui Celine Dion. Melodia originală "Beauty and the Beast" din 1991 primea un Oscar şi un Glob de Aur, dar şi două premii Grammy. Unul era adjudecat de Celine Dion şi Peabo Bryson pentru interpretarea minunată a acestei piese.

Ariana Grande a avut un ultim an ocupat, lansând albumul "Dangerous Woman", care a debutat pe locul în Billboard 200 şi are şi nominalizări la premiile Grammy din acest an. Ariana a mai apărut în pelicula Zoolander 2, a lansat parfumuri şi cosmetice şi a devenit personajul unui joc Final Fantasy. Pe 3 februarie a pornit turneul "Dangerous Woman", care o va aduce şi în Europa.

John Legend îşi lansa cel mai nou album "Darkness and Light" pe 2 decembrie 2016, colaborând cu Chance the Rapper şi Miguel. Materialul a debutat pe locul 14 în US Billboard 200. Cântăreţul soul şi pop va fi pe scenă la premiile Grammy 2017, unde vor cânta Metallica şi Adele.

Citește mai multe despre Ariana GrandeJohn Legend
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mastodon lansează single-ul "Show Yourself", cu toboşarul în rol de vocal principal - AUDIO

Mastodon îşi continuă seria de single-uri de pe noul album cu "Show Yourself". Melodia îl aduce în prim plan pe...

Închide