Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ariana Grande şi John Legend prezintă melodia principală din filmul "Beauty and the Beast"

Ariana Grande şi John Legend interpretează în duet tema filmului "Beauty and the Beast". E melodia clasică a producţiei Disney care ne-a fermecat în filmul de animaţie din 1991, dar cu un nou suflu dat de cei doi artişti.

Publicat

pe

Coperta Soundtrack Beauty and the Best Ariana Grande John Legend
Coperta Soundtrack Beauty and the Best Ariana Grande John Legend

Varianta nouă a melodiei a fost auzită în trailerul final al adaptării "Beauty and the Beast", lansat săptămâna trecută. Versiunea integrală apare acum la doar câteva zile după ce Ariana ne-a oferit o nouă piesă în colaborare cu rapperul Future. Filmul "Beauty and the Beast" debutează pe 17 martie, cu Emma Watson în rolul lui Belle, în vreme ce "Bestia" este Dan Stevens.

Coloana sonoră include pe lângă tema centrală cântată de Ariana şi John Legend şi piesa "How Does a Moment Last Forever", în interpretarea lui Celine Dion. Melodia originală "Beauty and the Beast" din 1991 primea un Oscar şi un Glob de Aur, dar şi două premii Grammy. Unul era adjudecat de Celine Dion şi Peabo Bryson pentru interpretarea minunată a acestei piese.

Ariana Grande a avut un ultim an ocupat, lansând albumul "Dangerous Woman", care a debutat pe locul în Billboard 200 şi are şi nominalizări la premiile Grammy din acest an. Ariana a mai apărut în pelicula Zoolander 2, a lansat parfumuri şi cosmetice şi a devenit personajul unui joc Final Fantasy. Pe 3 februarie a pornit turneul "Dangerous Woman", care o va aduce şi în Europa.

John Legend îşi lansa cel mai nou album "Darkness and Light" pe 2 decembrie 2016, colaborând cu Chance the Rapper şi Miguel. Materialul a debutat pe locul 14 în US Billboard 200. Cântăreţul soul şi pop va fi pe scenă la premiile Grammy 2017, unde vor cânta Metallica şi Adele.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Ariana Grande şi Kelly Clarkson au lansat o piesă de Crăciun: "Santa, Can't You Hear Me"

Sezonul de Crăciun din 2021 a început mai devreme ca oricând, odată cu lansarea primei melodii de sezon. Colegele de juriu de la The Voice, Kelly Clarkson şi Arian Grande au lansat piesa în colaborare "Santa, Can't You Hear Me". Melodia se află pe noul album al lui Kelly Clarkson, unul cu tematică de sărbători.

Publicat

pe

Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021
Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021 │ FOTO: NBC

Pe 15 octombrie Kelly Clarkson a lansat un nou album de Crăciun, "When Christmas Comes Around", care include o colaborare cu Ariana Grande. Cele două îşi măsoară puterea vocilor pe "Santa Can't You Hear Me", care include zurgalăi, vocalize şi armonizări plăcute de voci. Kelly Clarkson nu e străină de coveruri care fac senzaţie, artista cântând o versiune senzaţională a piesei "Enjoy the Silence" de la Depeche Mode în cadrul emisiunii sale, "The Kelly Clarkson Show".

A fost cântată în cadrul segmentului Kellyoke şi respectă mesajul şi sound-ul piesei originale. Alte coveruri care s-au mai auzit în acea emisiune sunt "Drivers License" de la Olivia Rodrigo, "Boom Clap" de la Charli XCX, "Mad World" de la Tears for Fears şi "Times Like These" de la Foo Fighters. Kelly Clarkson a mai lansat un single de pe noul album de Crăciun şi în septembrie, unul cu mesaj ciudat: "Christmas Isn't Canceled (Just You)". Face aluzie la foştii săi iubiţi şi la fenomenul de "cancel culture". Artista de 39 de ani are şi o colaborare cu Chris Stapleton pe albumul nou de Crăciun. Acesta este LP-ul cu numărul 9 din cariera sa şi include 12 track-uri, plus 3 bonusuri.

Kelly s-a inspirat din experienţele sale din ultimii 2 ani şi a inclus atât coveruri după colinde, cât şi piese originale. Muziciana nu e la primul album de Crăciun, lansând şi "Wrapped in Red" în 2013. În 2019 a lansat un remake al piesei "Baby, it's Cold Outside", alături de John Legend.

Ariana Grande a anunţat la începutul lunii octombrie că va dona 5 milioane de dolari sub formă de terapie gratuită cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Mentale. Ariana vine după un an de succes, lansând în 2020 albumul "Positions". A devenit şi jurat The Voice, a colaborat cu Demi Lovato şi a apărut pe un remix al hitului lui The Weeknd, "Save Your Tears".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending