Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Andra lansează un nou album și un box set în serie limitată la concertele de la Sala Palatului

Andra lansează pe 24 februarie un nou album, intitulat“Iubirea schimbă tot”. Lansarea CD-ului va avea loc odată cu primul din cele trei concerte pe care le va susține la Sala Palatului.
Andra

Andra

Spectatorii care au cumpărat bilete la concertul artistei vor putea cumpăra noul album al Andrei, cel de-al 13-lea din cariera artistei. Acesta conține 18 piese ce nu au mai fost lansate până acum pe CD, 12 dintre ele putând fi ascultate în premieră. În plus, la concertele de la Sala Palatului vor fi puse în vânzare box-seturi în serie limitată, disponibile doar în 500 de exemplare.

Box set-ul ”Iubirea Schimbă Tot” conține noul album în format CD, trei magneți cu imaginea Andrei, un memory stick ce conține noul album în format digital precum și cele mai cunoscute hituri ale solistei, patru cartoline cu autograful Andrei, precum și un mega poster de 70 x 100 cm cu imaginea artistei.

Pe 24, 25 și 26 februarie, Andra va susține trei concerte la Sala Palatului pentru aproximativ 15.000 de fani. Spectatorii vor fi atât din România, cât și de peste hotare, fiind vândute bilete inclusiv în Spania, Germania și Italia. Show-ul live “Iubirea Schimba Tot” va dura 2 ore și jumătate și va fi plin de surprize, artista anunțând că a pregătit pentru public invitați speciali, costumații deosebite și schimbări de decor.

"Trei zile: vineri, sâmbătă, duminică! Va fi Weekendul Andra, un maraton muzical pentru mine și echipa mea. Suntem pregătiți 100%! Va fi una din cele mai frumoase experiențe din viața noastră! Weekendul Andra este cea mai buna veste de anul acesta pentru mine. Sunt bucuroasă că fanii mei vor să vada ce le-am pregătit și sunt convinsă că nu vor fi dezamăgiți. Va fi un spectacol complex pe care nu îl vor uita", a declarat Andra.

Bilete concerte Andra la Sala Palatului:

Biletele au prețuri cuprinse între 70 și 250 lei, iar copiii între 3 și 14 ani au parte de o reducere de preț de 20%.

  • Categoria I - 250 lei
  • Categoria II - 190 lei
  • Categoria III - 150 lei
  • Categoria IV - 120 lei
  • Categoria V - 90 lei
  • Categoria VI - 70 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Andra
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran cântă un cover acustic după melodia "Touch" a formaţiei Little Mix - AUDIO

Ed Sheeran nu se fereşte de melodii neconvenţionale, după cum a arătat-o de-a lungul carierei sale. În această săptămână ne-a...

Închide