Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Amy Lee, "Love Exists" - AUDIO

Amy Lee a lansat o piesă nouă, intitulată "Love Exists". Melodia este inspirată de un single interpretat de Francesca Michielin, ”L’amore Esiste”.

Publicat

pe

Amy Lee
Amy Lee

”Când eram în Italia și filmam clipul piesei ”Speak To Me”, m-am îndrăgostit de o piesă pe care am auzit-o la radio. ”L’amore Esiste” de Francesca Michielin. Părea să mă urmărească oriunde mergeam, mi-a intrat pe sub piele și pur și simplu nu voia să-mi iasă din minte. Nu mă puteam opri din a o asculta pe întreg drumul spre casă. Am căutat semnificația versurilor și am scris apoi propria mea versiune, în limba engleză. Am prezentat ideea mea unuia dintre producători, Guy Sigsworth, și am reușit să-l conving să vină la New York pentru a realiza o nouă versiune a piesei”, a povestit Amy Lee.

Solista trupei Evanescence a încheiat mesajul adresat publicului explicând semnificația piesei "Love Exists".

”Iubirea poate fi oricum, mai puțin simplă. Și se manifestă în nenumărate forme. Poate fi inconvenabilă. Dureroasă. Mai ușor de ignorat, decât de crezut în ea. Dar ea ne unește, indiferent cât de singuri ne simțim uneori. Putem fi suficient de curajoși pentru a iubi, știind că o să ne doară? Putem renunța la cinism suficient de multă vreme, încât să vedem dincolo de frustrări, nemulțumire, frica de necunoscut și mânia declanșată de tot ceea ce nu putem controla? Iubirea este peste tot. Chiar și în cele mai întunecate locuri. Privește în exterior, privește în interior. Iubirea există.”

AUDIO: Amy Lee - "Love Exists"

Evanescence are din 2015 o nouă componență. Chitaristul Terry Balsamo, ce a cântat alături de Evanescence din 2003 până în 2015, a fost înlocuit de Jen Majura, o vocalistă și chitaristă de origine germană. În această nouă formulă, trupa a pornit iarăși la drum, în iunie urmând să susțină un nou concert la București. La 5 ani de la show-ul desfășurat în cadrul festivalului Rock The City, trupa revine în România. Noul concert Evanescence va avea loc pe 29 iunie 2017, la Arenele Romane.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 29 iunie 2017

Evanescence

Loc
Arenele Romane

Trending