Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alicia Keys, Adam Levine, Gwen Stefani și Blake Shelton cântă "Waterfalls" (cover TLC) - VIDEO

Alicia Keys, Adam Levine, Gwen Stefani și Blake Shelton, respectiv membrii juriului The Voice US, au înregistrat un cover după o cunoscută piesă TLC, "Waterfalls". Noua versiune a hitului din 1995 poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Alicia Keys, Adam Levine, Blake Shelton și Gwen Stefani (cover “Waterfalls”)
Alicia Keys, Adam Levine, Blake Shelton și Gwen Stefani (cover “Waterfalls”)

Competiția de talente The Voice US a ajuns anul acesta la cel de-al 12-lea sezon. Din dorința de a surprinde publicul, membrii juriului au înregistrat un cover după single-ul "Waterfalls", al trupei TLC. Lansat în 1995 și inclus pe albumul ”CrazySexyCool”, single-ul a primit două nominalizări la Grammy, pentru Piesa Anului și Înregistrarea Anului. Melodia a stat, de asemenea 7 săptămâni pe prima poziție în topul Billboard Hot 100.

Noua versiune a melodiei, înregistrată de Alicia Keys, Adam Levine, Gwen Stefani și Blake Shelton, împrumută câte puțin din stilul fiecăruia dintre antrenori. Putem sesiza, astfel, influente de alternativ și country, ce nu existau în varianta originală.

VIDEO: Alicia Keys, Adam Levine, Blake Shelton și Gwen Stefani - “Waterfalls"

Fiecare dintre cei 4 antrenori își promovează, în paralel, ultimele single-uri și albume. Adam Levine a lansat împreună cu trupa Maroon 5 piesa ”Cold” ft. Future, ce va fi inclusă, cel mai probabil, pe un viitor album. Alicia Keys a lansat de curând piesa "That's What's Up", sărbătorind astfel ziua sa de naștere. Gwen Stefani promovează în continuare albumul "This Is What the Truth Feels Like…", ultimul single lansat fiind "Misery". Blake Shelton a lansat anul trecut albumul ”If I'm Honest”, pe care l-a prezentat publicului în cadrul unui turneu.

Comentează

Trending