Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

The 1975 prezintă melodia "By Your Side", cover după Sade - AUDIO

Trupa britanică The 1975 a prezentat o nouă melodie numită "By Your Side", în cadrul emisiunii lui Mista Jam de la BBC Radio 1. Piesa este un cover după Sade şi precede un concert intim al grupului la Dome în Tufnell Park, Londra.
Cover The 1975 By Your Sade Sade

Cover The 1975 By Your Sade Sade

Urmărește-ne pe

Piesa nu aparţine vreunui album, ci este un tribut emoţionant pentru susţinerea organizaţiei War Child. Organizaţia britanică oferă ajutor financiar şi susţinere copiilor din ţările afectate de război din toată lumea. Piesa lui Sade din 2000 este foarte lascivă şi senzuală. Tonul romantic şi visător a fost păstrat de The 1975, dând senzaţia unei melodii Bon Iver în această interpretare.

De la pop acoustic în varianta Sade ajungem la sintetizatoare şi percuţii blânde, pentru o melodie indie zen. Solistul The 1975 a menţionat că această versiune a lui "By your Side" împrumută elemente din stilul lui Kanye West, Bon Iver şi Chance the Rapper. Aceasta este prima melodie a trupei de la lansarea celui de-al doilea LP, "I Like It When You Sleep, for Your Are So Beautiful Yet So Unaware of It" în 2016.

Mai jos aveţi un preview al piesei, iar varianta full este aici.

Primul album, autointitulat "The 1975" a fost certificat Gold în SUA şi a avut parte şi de un concert de promovare la Summer Well 2014 în România. Formaţia va cânta şi diseară la Brit Awards 2017, unde au fost nominalizaţi pentru "Cel mai bun album britanic al anului".

Citește mai multe despre The 1975
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește în direct gala Brit Awards 2017 - LIVE STREAMING

Gala Brit Awards 2017 va fi transmisă online, în direct. În cadrul evenimentului, ce va avea loc astăzi, 22 februarie,...

Închide