Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The 1975 prezintă melodia "By Your Side", cover după Sade - AUDIO

Trupa britanică The 1975 a prezentat o nouă melodie numită "By Your Side", în cadrul emisiunii lui Mista Jam de la BBC Radio 1. Piesa este un cover după Sade şi precede un concert intim al grupului la Dome în Tufnell Park, Londra.

Publicat

pe

Cover The 1975 By Your Sade Sade
Cover The 1975 By Your Sade Sade

Piesa nu aparţine vreunui album, ci este un tribut emoţionant pentru susţinerea organizaţiei War Child. Organizaţia britanică oferă ajutor financiar şi susţinere copiilor din ţările afectate de război din toată lumea. Piesa lui Sade din 2000 este foarte lascivă şi senzuală. Tonul romantic şi visător a fost păstrat de The 1975, dând senzaţia unei melodii Bon Iver în această interpretare.

De la pop acoustic în varianta Sade ajungem la sintetizatoare şi percuţii blânde, pentru o melodie indie zen. Solistul The 1975 a menţionat că această versiune a lui "By your Side" împrumută elemente din stilul lui Kanye West, Bon Iver şi Chance the Rapper. Aceasta este prima melodie a trupei de la lansarea celui de-al doilea LP, "I Like It When You Sleep, for Your Are So Beautiful Yet So Unaware of It" în 2016.

Mai jos aveţi un preview al piesei, iar varianta full este aici.

Primul album, autointitulat "The 1975" a fost certificat Gold în SUA şi a avut parte şi de un concert de promovare la Summer Well 2014 în România. Formaţia va cânta şi diseară la Brit Awards 2017, unde au fost nominalizaţi pentru "Cel mai bun album britanic al anului".

Trending