Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

The xx lansează albumul "I See You"

Formaţia britanică indie The xx a lansat albumul "I See you", cel de-al treilea album de studio.
The xx

The xx

Formaţia britanică indie The xx a lansat albumul "I See you", după ce ne-a oferit single-ul "Say Something Loving" la începutul lunii. Cel de-al treilea album de studio al trupei vine după o pauză discogafică de cinci ani și e disponibil via Apple Music sau Spotify.

The xx va porni un turneu de promovare pentru "I See You" luna viitoare. Teaserele pentru concerte au inclus sesiuni de live streaming cu formaţia în studio, repetând melodii de pe noul material. Siouxsie and the Banshess, The Cure, The Slits, Joy Division, Yazoo sau Eurythmics se numără printre influențele grupului.

Jamie xx, Oliver Sim şi Madley Croft au format The xx în 2005, iar primul lor album"xx", lansat în 2009 a fost foarte bine primit de public şi de critici. Iniţial trupa mai avea un membru, Baria Qureshi, dar el a părăsit rapid grupul, încă din 2009. În ultimii ani, grupul a primit o nominalizare Brit Award pentru cel mai bun grup britanic muzical, a contribuit cu un single pentru soundtrackul filmului "The Great Gatbsy", iar în 2014 a început să lucreze la "I See You".

Acesta este primul album care foloseşte sample-uri în mod mai pronunţat, iar colaborarea dintre Madley Croft şi Sim a fost una mai directă acum. Precedentele albume au fost realizate în vreme ce unii membri ai trupei comunicau pe mail şi îşi urcau melodiile în cloud. Acum ei au stat în aceeaşi cameră, scriind împreună toate cântecele.

Tracklist ”I See You” - The xx:

  1. Dangerous
  2. Say Something Loving
  3. Lips
  4. A Violent Noise
  5. Performance
  6. Replica
  7. Brave for You
  8. On Hold
  9. I Dare You
  10. Test Me

Urmărește videoclipul On Hold (extras ca single de pe I See You):

The xx ne-au vizitat în vara lui 2013, la festivalul Summer Well, unde au fost headlineri. Londonezii au cântat melancolic hiturile de pe primele două albume, pe aceeaşi scenă mai urcând şi Suede sau The Vaccines.

Citește mai multe despre The xx
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fameless a dezvăluit coperta și tracklistul albumului "Dreams Without a Past"

Fameless, trupa înființată de Tiberiu Albu, va lansa albumul de debut "Dreams Without A Past" în cadrul unui concert programat...

Închide