Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa :umbra a lansat piesa "Mi-e Dor" - AUDIO

Trupa bucureșteană de rock alternativ :umbra a lansat piesa "Mi-e Dor". Formația aparține unui nou val de nume ale scenei underground-ului.

Publicat

pe

:umbra
:umbra

Mi-e Dor” îmbină sunetele post-rock puternice cu linia melodică si versuri sensibile, ce completează și definesc imaginea și stilul trupei. Lansarea oficială a piesei a avut loc în cadrul unui concert în care i-au avut alături pe Radio Silence și The Purple Dandies. Piesa este disponibilă pe canalele digitale ale trupei: YouTube, Facebook, Bandcamp, Reverbnation.

:umbra - "Mi-e Dor" - AUDIO

:umbra aparține unui nou val de nume ale scenei undergroundului. Într-un peisaj artistic nelipsit de clişee, cei din :umbra reuşesc să surprindă printr-un sunet nou, puternic, dens, caracterizat de armonii dimensionale, linii melodice de rock alternativ/ indie, schimbări surprinzătoare de ritm, de la ritmuri închegate, aşezate, executate din scurt la explozii ritmice şi melodice din partea tuturor membrilor trupei. Cei din :umbra abordează un stil modern, dar amintind, când şi când, că există blues, post-rock şi grunge.

Cu toate că stilul este unul simplu, complexitatea muzicii celor patru membri - Mihai, Matei, Stere si Renan - se resimte în sunetul diversificat, în stările pe care muzica lor le creează şi în măiestria cu care cei patru îşi cântă piesele.

Trupa vede aparițiile live ca pe cea mai bună armă a lor, experiența publicului cu formația fiind una personală, muzica celor din :umbra reuşind să creeze un mediu intim, în care se trăieşte intens şi în care se acordă atenție. Stilul şi mesajul sunt simple; abordarea muzicii şi felul în care trupa :umbra o gândeşte, acesta este elementul nou, care scoate formația în evidență.

Trending