BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Tinie Tempah lansează single-urile "Text From Your Ex" şi "Chasing Flies" - AUDIO

Tinie Tempah revine în actualitate, lansând două single-uri în ultima săptămână, pe măsură ce se pregăteşte de debutul albumului "Youth". Până să îi ascultăm acest al treilea album, ne plecăm urechea la cele două single-uri noi, "Text From Your Ex" şi "Chasing Flies".
Tinie Tempah

Tinie Tempah

Ambele sunt colaborări, "Text From Your Ex" aducând vedeta R&B din SUA Tinashe pe acelaşi beat cu Tinie, în vreme ce "Chasing Flies" o include artista suedeză Tea, dar şi pe rapperul TroyBoi. Primul single e despre răzbunare şi relaţii eşuate, cea de-a doua melodie fiind ceva mai dansabilă şi pop, dar cu o linie puternică de bas ce îi va mulţumi pe cei cu wooferul în maşină.

Albumul cu numărul trei al lui Tinie Tempah va debuta în martie şi a fost înregistrat la studioul din Greenwhich al rapperului, foarte aproape de locul unde a copilărit. Artistul şi-a ocupat începutul de an lansând o linie de haine de bărbaţi, sub numele de "What We Wear". Tinie, pe numele său real Patrick Chukwuemeka Okogwu e activ din 2005, obţinând nominalizări MTV Europe Music Awards, dar şi două premii Brit Awards în 2011.

Şi în 2017 a fost nominalizat la Brit Awards pentru "Cel mai bun single britanic al anului" cu melodia "Girls Like" (featuring Zara Larsson), dar şi "Cel mai bun clip britanic", cu aceeaşi melodie. Strategia rapperului de a lansa două single-uri deodată ar fi inspirată de la Ed Sheeran, care şi-a adjudecat în ultimele săptămâni locul întâi şi locul doi în Top 20 UK Singles Chart, cu "Shape of You" şi "Castle on the Hill".

Tinie a colaborat în trecut cu Rihanna, Usher sau The Script, împrumutându-şi vocea şi multor formaţii de dubstep şi drum'n'bass pentru remixuri. Artistul a fost prezent la noi la festivalul Peninsula din 2012, dar şi la Untold în 2015.

Citește mai multe despre Tinie Tempah
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Goldfrapp anunță albumul "Silver Eye" și lansează single-ul "Anymore" - AUDIO

Goldfrapp revine după o pauză de 4 ani cu un nou album, cunoscut drept "Silver Eye", dar şi cu un...

Închide