Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single The xx, "Say Something Loving" - AUDIO

Trupa britanică The xx a lansat un nou single, intitulat ”Say Something Loving”. Piesa este extrasă de pe albumul ”I See You”, așteptat pe piață luna aceasta.

Publicat

pe

The xx
The xx

După ”On Hold”, primul single extras de pe noul album ”I See You”, grupul britanic The xx revine cu piesa "Say Something Loving". Melodia a fost lansată la început de an, grupul anunțând că în curând va fi lansat și un videoclip. Filmările pentru noul video s-au desfășurat în Tokyo.

Albumul ”I See You”, ce include piesa ”Say Something Loving”, va fi lansat pe 13 ianuarie 2017. Acesta este cel de-al 3-lea disc din cariera formației.

Tracklist ”I See You” - The xx:

  1. Dangerous
  2. Say Something Loving
  3. Lips
  4. A Violent Noise
  5. Performance
  6. Replica
  7. Brave for You
  8. On Hold
  9. I Dare You
  10. Test Me

The XX - "Say Something Loving" - AUDIO

Jamie xx, Romy Madley Croft și Oliver Sim au format grupul The xx în 2005, în august 2009 lansând albumul de debut, "XX". Datorită mixului de indie rock cu pop, la care se adaugă influențe electro de chill out și groove, grupul a atras atenția publicului și a jurnaliștilor de specialitate. Astfel, The XX a ajuns pe locul 1 într-un top realizat de The Guardian cu cele mai promițătoarele acte muzicale, iar publicația NME i-a poziționat pe locul 2 într-un clasament asemănător. În 2010, trupa a primit premiul Mercury Prize pentru primul disc, iar în 2013 a fost nominalizată la Brit Awards, categoria Cel Mai Bun Grup Britanic, dar a pierdut în favoarea celor de la Mumford and Sons. De asemenea, formația a contribuit la soundtrack-ul filmului ”Marele Gatsby” cu melodia "Together".

Trending