Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Trupa The Mono Jacks a lansat piesa "Un sfert de secundă" - AUDIO

Formația de rock alternativ The Mono Jacks a lansat un nou single, intitulat "Un sfert de secundă". Piesa este mixată de Dan Georgescu și masterizată de Cristi Varga.
The Mono Jacks

The Mono Jacks

„Cu niște ani în urmă, alături de alți 12 curajoși, am luat parte la un experiment unde vreme de trei zile și trei nopți nu am putut să măsurăm timpul. Nu aveam ceas, nu aveam telefoane mobile, nu aveam laptopuri, nu aveam nici măcar lumină naturală pentru că toate geamurile erau vopsite. Dacă aveam nevoie de confirmări vis a vis de importanța pe care o dăm timpului, în general, le-am căpătat în acele zile.

Poftești la dulciuri? Te gândești dacă ai băut prea multă cafea azi?

Deja ai alocat mult timp pentru un răspuns.

Atunci de cât timp ar fi nevoie să procesezi un gând care nu a fost alterat de scripturi ale minții? Ei bine, pentru o decizie, pentru exprimarea liberului arbitru, ai nevoie doar de un sfert de secundă.

Coffee, anyone?” – Doru Trăscău

The Mono Jacks - "Un sfert de secundă" - AUDIO

Trupa The Mono Jacks este o colecție de gânduri și emoții puse pe note, care au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. Formația a avut parte de un debut excelent și are în palmares o impresionantă activitate concertistică.

2010 este anul lansării albumului de debut, album care va fi apoi urmat de două EP-uri. Cel de-al doilea EP va fi reprezentativ datorită single-ului “Gândurile” și va marca un punct de referință în activitatea compozițională a formației, iar la aproape un an de la debutul acestei piese, cei patru se separă și își vor încheia activitatea.

În primăvara lui 2015, The Mono Jacks a revenit pe scena muzicală, după o pauză de un an și jumătate. Și pentru că orice început de drum trebuie marcat cum se cuvine, The Mono Jacks a marcat acest nou capitol cu single-ul ”Tablou’”.

Trupa The Mono Jacks poate fi ascultată live pe 17 februarie la Cluj (Form Space) și pe 21 februarie la București, în deschiderea concertului australienilor de la The Temper Trap (Fratelli Studios).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Mono Jacks
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Stone Sour se va numi "Hydrograd", Corey Taylor ne dă detalii

Trupa americană de metal alternativ Stone Sour a confirmat în sfârşit titlul noului său album şi anume "Hydrograd". Acesta se...

Închide