Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Stone Sour lucrează la un nou album, primul cu noul chitarist Christian Martucci

Stone Sour a confirmat că lucrează la un nou album, într-o componenţă nouă, care îl implică pe chitaristul Christian Martucci. Formaţia înregistrează noul album la Sphere Studios, în North Hollywood şi dacă totul merge bine producţia va fi gata la vară.
Stone Sour cu noul chitarist Christian Martucci

Stone Sour cu noul chitarist Christian Martucci

Corey Taylor, vocalul Stone Stour a afirmat recent că au fost realizate optsprezece melodii, prezentate deja ca demo casei de discuri şi reacţiile au fost pozitive. Corey Taylor e cunoscut şi ca solist şi lider al trupei Slipknot, care e în pauză acum, după lansarea albumului „5: The Gray Chapter”, în 2014. Noua producţie Stone Sour nu îl va mai include pe chitaristul Jim Root, care a părăsit trupa în 2015, fiind înlocuit de Christian Martucci.

Ultimele realizări ale formaţiei au implicat un album dublu în intervalul 2012-2014, „House of Gold & Bones Part 1” şi „House of Gold and Bones - Part 2”. A urmat apoi un duo de EP-uri, cunoscut teoretic ca „Trilogia Burbank” (partea a treia a fost anulată până la urmă) şi bazat pe cover-uri după nume mari ca Rage Against the Machine, Motley Crue sau Violent Femmes. În ce priveşte albumul din acest an, el ar urma să fie ceva mai dur decât precedentele release-uri, combinând şi stilul noului chitarist.

Corey Taylor promite că se vor simţi şi influente punk şi chiar rock'n'roll pe aceste materiale. Noul efort al cvintetului primeşte contribuţia lui Jay Ruston, care a produs şi mixat muzica şi pentru Steel Panther sau Anthrax, dar a și mixat tot ce a lansat Stone Sour în ultimii 5 ani. De remarcat faptul că precedentul chitarist Jim Root a părăsit formaţia cu ceva scandal, afirmând că melodiile erau prea pop pentru el, deşi el fusese prezent pe toate cele cinci albume ale trupei.

Stone Sour a ajuns ultima oară în România în 2010, cu ocazia festivalului Sonisphere, având ocazia să împartă scena cu Alice în Chains, Megadeth, Rammstein şi Metallica. Concertul a avut loc la Romexpo, iar Corey Taylor şi ai săi au cântat zece piese, inclusiv celebra „Through Glass”.

Citește mai multe despre Corey TaylorStone Sour
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enrique Iglesias va filma clipul viitorului single "Subeme La Radio" în Cuba

Enrique Iglesias a anunţat un nou single, intitulat "Subeme La Radio", realizat în colaborare cu artiştii Zion & Lennox şi...

Închide