Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Solistul RHCP a dezvăluit "proastele obiceiuri" ale colegilor de trupă

Anthony Kiedis a povestit într-un interviu despre tabieturile mai puțin agreabile ale colegilor de trupă. Conform solistului Red Hot Chili Peppers, Josh este exagerat de amabil, iar Flea este atât de excentric încât trebuie cenzurat.
Anthony Kiedis, solistul Red Hot Chili Peppers

Anthony Kiedis, solistul Red Hot Chili Peppers

Invitat recent la Absolute Radio, Anthony Kiedis a fost întrebat ce obiceiuri proaste au colegii din Red Hot Chili Peppers. Fără menajamente, vocalistul a detaliat, cu acest prilej, câteva detalii mai puțin cunoscute despre toboșarul Chad Smith, chitaristul Josh Klinghoffer și inconfundabilul basist Flea.

"Chad avea o problemă cu punctualitatea. Primul show pe care l-am susținut cu el  - trupa exista de vreo 5 ani când ni s-a alăturat - a fost reușit, eram o formație de club atunci, dar noi credeam că suntem destul de buni să cântăm pe stadion, cel puțin așa ne vedeam în mintea noastră. La acest prim show, Chad a apărut cam cu 30 de secunde înainte să cântăm prima piesă", a povestit Anthony.

Chad Smith, toboșarul RHCP

Chad Smith, toboșarul RHCP

"Obiceiurile proaste ale lui Josh sunt amabilitatea și modul exagerat de grijuliu și atent în care se poartă. Ne oferă mereu exact cadourile pe care ni le dorim."

Josh Klinghoffer, chitaristul RHCP

Josh Klinghoffer, chitaristul RHCP

"Cât despre Flea, nici nu pot să vă spun ce obiceiuri proaste are. Ar da peste cap mințile oamenilor și presa, așa că voi lua acest secret cu mine în mormânt."

Flea, basistul RHCP

Flea, basistul RHCP

Interviul a fost acordat de solistul RHCP, așa încât obiceiurile sale mai puțin plăcute lipsesc din această listă. Așteptăm, așadar, cu interes un viitor interviu cu Flea. Considerând anii de prietenie care îi leagă, basistul ar putea divulga, cu siguranță, pățănii interesante despre Anthony.

Anul trecut, Red Hot Chili Peppers a lansat cel de-al 11-lea album de studio, ”The Getaway”. Discul a fost pus în vânzare pe 17 iunie, debutând pe poziția a 2-a în topul american Billboard 200 și în UK Albums Chart. Primul single extras, "Dark Necessities", a ajuns în fruntea clasamentului Billboard Alternative Songs.

Citește mai multe despre Anthony KiedisRed Hot Chili Peppers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia a lansat o variantă remixată a piesei "Move Your Body" - AUDIO

Sia a lansat o versiune nouă, remixată, a piesei "Move Your Body". În versiune originală, single-ul se regăsește pe albumul...

Închide