Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
The Dire Straits Legacy
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Hollywood Undead
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Skrillex își trece în revistă activitatea în clipul video "The Same Place"

Skrillex a lansat un material video de 11 minute în care îşi prezintă turneele şi aventurile din ultimul an. Filmat de către Jas Davis şi editat de Jaas Davis şi James Winterhaler, clipul include şapte piese electronice, rock şi hiphop.

În clip îl vedem pe Sonny Moore aka Skrillex întreţinându-se cu Justin Bieber, călătorind în Seattle şi Japonia, dând interviuri şi compunând muzică. Inevitabil auzim şi hitul "Purple Lamborghini", realizat de Rick Ross şi Skrillex pentru pelicula Suicide Squad. Jas Davis este un prieten de încredere al lui Sonny, care i-a mai realizat clipuri din concerte şi videoclipuri, colaborarea dintre cei doi datând de ceva vreme.

2016 l-a dus pe artistul EDM în Japonia, Fiji şi în multe zone de pe glob, inclusiv România. E bizar faptul că la puţin timp după publicarea acestui clip, el a fost dat jos de pe YouTube, pentru a fi apoi reuploadat. Vedeta EDM e văzută petrecând cu Flavor Flav, Rick Ross, Justin Bieber, MØ, Chance the Rapper şi avem parte chiar şi de o sesiune hardcore de cântat la chitara electrică, probabil în vreme ce Sonny Moore pregătea o nouă piesă cu trupă sa veche de metal, From First to Last.

Skrillex explică spre finalul clipului şi percepţia muzicienilor clasici asupra "băiatului cu laptopul", ostracizat atunci când s-a dus să îşi ridice primul Grammy în 2012.

Artistul a fost anul trecut în România, la Electric Castle, dar şi la festivalul de la Mamaia pe 1 mai 2015.

Citește mai multe despre Skrillex
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brandon Flowers, despre noul album The Killers: "Anumite pasaje se simt mai heavy"

Solistul trupei The Killers, Brandon Flowers, a oferit detalii cu privire la următorul album al formației. Conform vocalistului, cel de-al...

Închide