Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Skrillex ar putea să reunească trupa sa veche de metal From First to Last

Pe Skrillex aka Sonny Moore îl ştim mai degrabă pentru melodiile sale dubstep şi colaborările cu Justin Bieber sau rapperi celebri. Dar începuturile sale nu au avut de-a face cu muzica electronică, Sonny făcând parte dintr-o trupă hardcore numită From First to Last. Aceasta ar fi pe cale să se reunească.

Publicat

pe

Justin Bieber - Sorry (Acoustic) w/ Skrillex & BLOOD
Justin Bieber - Sorry (Acoustic) w/ Skrillex & BLOOD

Zvonurile despre reuniune circulă de mai bine de un an, originile rock ale lui Skrillex fiind amintite şi în ultima săptămână. Recent s-a descoperit că James Hetfield l-a văzut pe un Sonny de unsprezece ani făcând stage diving la un concert Metallica cu ani buni în urmă. Skrillex a fost membru al trupei From First to Last între 2004 şi 2007, rezultatul fiind două albume apreciate de public, "Dear Diary, My Teen Angst Has a Body Count" şi "Heroine".

Recent Sonny a fost văzut în studio cu fostul său coleg de trupă Matt Good şi cu Travis Barker de la Blink 182. From First to Last a mai lansat 4 albume în ultimii ani, iar în 2016 îl pierdea pe solistul Spencer Sotelo, care părăsea trupa oferind aluzii la o revenire a lui Skrillex. Vara trecută artistul a avut un show la postul Beats 1, prezentând şi un misterios "Bonus Track", care sună ca melodiile "From First to Last".

Cert e că ni se pregăteşte ceva, cu toate că la ora actuală un release post hardcore şi cu puternice influenţe emo sau screamo ar putea fi depăşit pentru trendurile actuale. Ultimul album, "Dead Trees" a avut nevoie de finanţare pe Kickstarter, dar poate că Sonny va contribui acum cu fonduri, în urma succesului său ca DJ din ultimii ani.

Pe Skrillex l-am văzut la Electric Castle în 2016, după ce în 2015 deschisese sezonul de vară cu un concert la Mamaia. În deschidere au mixat Gojira şi Planet H.

Comentează

Trending