BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Skid Row lucrează la un nou album cu fostul vocal Dragonforce

Skid Row, trupa americană de heavy metal cu 31 de ani de activitate în spate a anunţat că lucrează la un album nou, având în componenţă şi o figură nouă. E vorba despre ZP Theart, fost vocal Dragonforce, care a părăsit trupa în 2010. El a cântat şi cu formaţiile Tank şi I am I.
Skid Row

Skid Row

Acum Theart este oficial noul solist Skid Row, iar anunţul a fost făcut în timpul unui concert în Canada în weekendul trecut. După un an de cântat cu trupa, fostul membru Dragonforce a fost integrat în componenţa celor de la Skid Row. Acum grupul a intrat în studio pentru a înregistra un nou album, primul după EP-ul triplu din 2013, United World Rebellion.

Noul vocal e privit de membrii trupei ca o sursă de energie pozitivă şi a fost apreciat faptul că ştia toate hiturile formaţiei americane, atunci când li s-a alăturat. Între timp fanii solicită o reunire a variantei clasice Skid Row, dar relaţiile cu solistul Sebastian Bach rămân reci. E drept că Bach ar dori o reuniune, fie şi numai pentru un turneu, dar foştii colegi de trupă refuză.

Skid Row lua naştere în 1986, în New Jersey, prin contribuţia basistului Rachel Bolan şi a chitaristului Dave Sabo. Li s-au alăturat apoi chitaristul Scotti Hill şi toboşarul Rob Affuso, iar Sebastian Bach a devenit vocal după înlocuirea lui Matt Fallon. Trupa a câştigat o distincţie American Music Awards în 1990 pentru "cel mai bun artist heavy metal/hard rock nou".

Dragonforce, fosta trupă a lui ZP Theart ne-a vizitat în 2013 la festivalul Peninsula, alături de Emir Kusturica şi Rotfront.

Citește mai multe despre DragonforceSkid Row
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica
Metallica va cânta la gala premiilor Grammy din februarie

Metallica va susține un recital live în cadrul galei de decernare a premiilor Grammy 2017. Evenimentul va avea loc luna...

Închide