Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Pharrell Williams a cântat noul single "Runnin'" la Ellen - LIVE VIDEO

Pharrell Williams a interpretat live noua piesă "'Runnin'" în cadrul emisiunii de divertisment realizate de Ellen DeGeneres. Meldia este inclusă pe coloana sonoră a filmului "Hidden Figures".

Publicat

pe

Pharrell Williams, live@Ellen
Pharrell Williams, [email protected]

La mai bine de an de la lansarea single-ului ”Freedom”, Pharrell Williams a revenit cu o piesă nouă. Melodia se numește "Runnin'" și a fost compusă special pentru coloana sonoră a filmului "Hidden Figures". Pelicula prezintă povestea reală a unui grup de femei afro-americane ce au contribuit la finalizarea cu succes a primei misiuni NASA în spațiu. Regizat de Theodore Melfi, filmul le are în distribuție pe Taraji P. Henson, Octavia Spencer și Janelle Monáe.

Pentru contribuția adusă coloanei sonore a filmului "Hidden Figures", Pharrell Williams a primit recent o nominalizare la Globurile de Aur. Artistul ar putea câștiga alături de Hans Zimmer și Benjamin Wallfisch trofeul categoriei Best Original Score.

Invitat la Ellen pentru a povesti în ce proiecte a mai fost implicat în ultima perioadă, Pharrell a oferit publicului și un moment muzical live. Artistul a interpretat live piesa "Runnin'", fiind acompaniat pe scenă de un cor și o echipă impresionantă de instrumentiști.

Pharrell Williams - "Runnin'" @Ellen - VIDEO

Pharrell Williams a avut în 2013 o serie de colaborări de succes precum cea cu Robin Thicke la "Blurred Lines" și cu Daft Punk la "Get Lucky" și "Lose Yourself to Dance". Din 2004 și până în prezent, a câștigat nu mai puțin de 7 Premii Grammy, dintre care 2 la categoria Producătorul Anului. De-a lungul timpului a compus hituri pentru unii dintre cei mai în vogă artiști din lume - de la Jay-Z, Nelly, Gwen Stefani și Snoop Dogg, până la Britney Spears și Justin Timberlake.

Hitul "Happy" s-a bucurat de un succes răsunător în întreaga lume. În plus, piesa a dat startul unui nou trend, în care oamenii se înregistrează bucurându-se pe melodie de orașul în care locuiesc. Videoclipuri pe melodia lui Pharrell au fost realizate în peste 50 de țări, printre care Polonia, Spania, Italia, Franța, Anglia, Germania, Olanda, România.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending