Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Phantogram concertează în premieră la București

Trupa americană de electro dream-pop Phantogram va susține primul concert la Bucuresti pe 30 martie. Formația vine în România în formulă completă, cu band, promițând un show electrizant. Evenimentul va avea loc în club Quantic.
Phantogram

Phantogram

Josh Carter și Sarah Barthel au format trupa Phantogram în 2007, titulatura grupului fiind inspirată de o iluzie optică cu același nume, al cărei efect este transformarea unei imagini bidimensionale într-una tridimensionale. Formația își compune piesele într-o cabană izolată din Upstate New York, pe numele ei Harmony Lodge.

Phantogram are în discografie 3 albume de studio ("Three" și "Voices" ajungand chiar pe pozitia a 3-a în topurile americane de specialitate) și patru EP-uri. Trupa a susținut turnee alături de nume grele, precum Alt-J sau Muse, în cadrul turneului european Drones World Tour 2016. Duo-ul a susținut și câteva recitaluri de exceptie în cadrul unor emisiuni de mare audiență ca ”Late Night with Jimmy Fallon”, ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, ”The Late Show with Stephen Colbert” sau ”Jimmy Kimmel Live”.

În România, trupa Phantogram este cunoscută în special datorită hiturilor "When I'm small", "Fall In love" si "You dont get me high anymore". Fanii din țară putea asculta aceste piese cu prilejul concertului de pe 30 martie din club Quantic.

Prețuri bilete Phantogram în club Quantic:

 • Earlybird (primele 100 de bilete):
  • 90 de lei - Golden Circle (în fața scenei)
  • 75 de lei - Acces General
 • Presale:
  • 100 de lei - Golden Circle
  • 85 de lei  - Acces General
 • La intrare:
  • 120 de lei - Golden Circle
  • 100 de lei - Acces General

Biletele pot fi achiziționate online sau în format fizic. Din lista punctelor de vânzare fac parte: Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman și IQ BOX,  Hard Rock Cafe, Beraria H, club Quantic (în ziua concertului).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Phantogram
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran a interpretat acustic noul single "Shape Of You" - VIDEO

Invitat la un post de radio britanic, Ed Sheeran a interpretat live, într-o versiune acustică, noul single "Shape Of You"....

Închide