Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Noul album Stone Sour se va numi "Hydrograd", Corey Taylor ne dă detalii

Trupa americană de metal alternativ Stone Sour a confirmat în sfârşit titlul noului său album şi anume "Hydrograd". Acesta se va lansa în vara acestui an şi este succesorul materialului discografic dublu "The House of Gold & Bones", lansat în două părţi în 2012 şi 2013.
Stone Sour cu noul chitarist Christian Martucci

Stone Sour cu noul chitarist Christian Martucci

Ştiam că Stone Sour intrase în studio cu noul chitarist, Christian Martucci, dar acum avem şi detalii în plus, de la vocalul Corey Taylor. El afirmă că înregistrarea melodiilor noi se face "în stil old school". Piesele sunt înregistrate live şi apoi sunt mixate şi au suprapuse restul sunetelor şi sample-urilor. În acest moment sunt gata 9 cântece, iar progresul e rapid, în ritm de o melodie pe zi.

Se pare că "Hydrograd" va avea multe melodii, de vreme ce Corey considera că se află la jumătatea înregistrărilor, deci vom primi în jur de 18 cântece noi. Albumul e realizat la Sphere Studios din North Hollywood, cu aportul lui Jay Ruston. El s-a ocupat şi de albumele celor de la Anthrax şi Steel Panther, deci ne aşteptăm la un vibe ceva mai heavy aici.

Corey Taylor e şi solist la Slipknot, trupă care nu va fi neglijată în favoarea Stone Sour, de vreme ce şi acolo începe lucrul la un nou album luna viitoare. Pe lângă albumul dublu de acum 4 ani, Stone Sour a lansat în decembrie şi o ediţie aniversară a materialului "Come What(ever) May", care includea melodii rare şi B Sides. Stone Sour activează din 1992 şi are la activ 3 nominalizări la premiile Gramy, pentru "Best Metal Performance".

Pe lângă chitaristul Christian Martucci, trupa îl are şi pe basistul Johny Chow ca membru nou faţă de ultimele release-uri. Americanii au fost în România în 2010, pe aceeaşi scenă cu Megadeth, Metallica, Slayer, Manowar sau Alice în Chains, în cadrul festivalului Sonisphere.

Citește mai multe despre Corey TaylorStone Sour
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana del Rey a înregistrat un nou single: "Young & In Love"

Lana del Rey e gata să lanseze un nou album. Artista a înregistrat recent un single nou, numit "Young &...

Închide