Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Nominalizată în 5 categorii, Adele va cânta la Grammy

Adele s-a alăturat listei de artişti ce vor cânta la premiile Grammy din 2017. Ediţia 59 a premiilor Grammy îi va aduce pe scenă şi pe cei de la Metallica, dar şi pe John Legend, Carrie Underwood şi Keith Urban. Jovialul amfitrion al showului "Carpool Karaoke", James Corden va fi gazda evenimentului.
Adele live@Glastonbury 2016

Adele [email protected] 2016 (foto: PA)

Urmărește-ne pe

Adele are 5 nominalizări în acest an, inclusiv una pentru "Albumul Anului", unde concurează cu Beyonce, Drake, Justin Bieber şi Sturgill Simpson. Ştim că britanica va cânta o melodie de pe albumul său "25", care a depăşit deja nivelul Platinum de mai multe ori. Nu e prima oară când Adele concertează la premiile Grammy, ea cântând şi la ediţiile din 2009, 2012 şi 2016.

Britanica are în palmares 10 premii Grammy. Pe lângă "Albumul Anului", în 2017 e nominalizată la categoria "Melodia Anului", "Cea mai bună interpretare pop solo", "Cel mai bun album pop vocal" şi "Discul anului". Lista completă de nominalizări e aici, iar premiile se vor decerna în februarie.

Ultimii 2 ani au fost fantastici pentru Adele, al cărei album "25" a fost best seller atât în 2015, cât şi în 2016. Anul trecut la premiile Grammy interpretarea artistei a avut de suferit din cauza unor probleme tehnice, în timpul piesei "All I Ask".

Microfonul său a căzut pe clapele pianului, iar sistemul audio a trecut la un sistem de backup, ceea ce a dus la un moment de picaj acustic. Adele mărturisea ulterior la emisiunea lui Ellen DeGeneres că a "plâns o zi întreagă" după acea păţanie. Aflaţi că toate distincţiile de mai sus vin după doar 10 ani de carieră a tinerei de doar 28 de ani.

Primul Grammy a venit în 2009, pentru "cea mai bună voce pop" şi "cel mai bun artist debutant". Adele are la activ 3 albume, "19", "21" şi "25" denumite după vârste ale sale, la care a trăit evenimente deosebite, precum cunoaşterea succesului, maturizarea sau primul copil.

Citește mai multe despre Adele
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arcade Fire prezintă single-ul "I Give You Power", melodie anti-Trump

Arcade Fire a intrat în rândul formaţiilor care au lansat melodii anti-Trump, prezentând în această săptămână single-ul "I Give You...

Închide