Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Nominalizată în 5 categorii, Adele va cânta la Grammy

Adele s-a alăturat listei de artişti ce vor cânta la premiile Grammy din 2017. Ediţia 59 a premiilor Grammy îi va aduce pe scenă şi pe cei de la Metallica, dar şi pe John Legend, Carrie Underwood şi Keith Urban. Jovialul amfitrion al showului "Carpool Karaoke", James Corden va fi gazda evenimentului.

Publicat

pe

Adele live@Glastonbury 2016
Adele [email protected] 2016 │ FOTO: PA

Adele are 5 nominalizări în acest an, inclusiv una pentru "Albumul Anului", unde concurează cu Beyonce, Drake, Justin Bieber şi Sturgill Simpson. Ştim că britanica va cânta o melodie de pe albumul său "25", care a depăşit deja nivelul Platinum de mai multe ori. Nu e prima oară când Adele concertează la premiile Grammy, ea cântând şi la ediţiile din 2009, 2012 şi 2016.

Britanica are în palmares 10 premii Grammy. Pe lângă "Albumul Anului", în 2017 e nominalizată la categoria "Melodia Anului", "Cea mai bună interpretare pop solo", "Cel mai bun album pop vocal" şi "Discul anului". Lista completă de nominalizări e aici, iar premiile se vor decerna în februarie.

Ultimii 2 ani au fost fantastici pentru Adele, al cărei album "25" a fost best seller atât în 2015, cât şi în 2016. Anul trecut la premiile Grammy interpretarea artistei a avut de suferit din cauza unor probleme tehnice, în timpul piesei "All I Ask".

Microfonul său a căzut pe clapele pianului, iar sistemul audio a trecut la un sistem de backup, ceea ce a dus la un moment de picaj acustic. Adele mărturisea ulterior la emisiunea lui Ellen DeGeneres că a "plâns o zi întreagă" după acea păţanie. Aflaţi că toate distincţiile de mai sus vin după doar 10 ani de carieră a tinerei de doar 28 de ani.

Primul Grammy a venit în 2009, pentru "cea mai bună voce pop" şi "cel mai bun artist debutant". Adele are la activ 3 albume, "19", "21" şi "25" denumite după vârste ale sale, la care a trăit evenimente deosebite, precum cunoaşterea succesului, maturizarea sau primul copil.

Lifestyle

Adele a soluționat divorțul, va împărți custodia fiului ei cu fostul șot

Adele și fostul soț, Simon Konecki, vor împărți custodia fiului lor de 8 ani, Angelo. Cei doi s-au despărțit în 2019, divorțul soluționându-se săptămâna trecută.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Adele nu va plăti pensie alimentară pentru fiul ei. Angelo va beneficia de implicarea ambilor părinți, artista și fostul soț, Simon Konecki, urmând să împartă custodia.

Potrivit documentelor obținute de The Associated Press, Adele, în vârstă de 32 de ani, și Konecki, în vârstă de 46 de ani, au folosit medierea pentru a ajunge în mod amiabil la condițiile separării. Ambii au renunțat la dreptul de a solicita sprijinul fostului partener și ambii au fost de acord cu custodia legală și fizică comună a fiului Angelo, în vârstă de 8 ani. Conform articolelor din presa britanică, cei doi vor încerca să rezolve orice problemă fără litigii.

Adele s-a căsătorit cu Simon Konecki, cofondator al brandului Life Water, în mai 2018. Cei doi au devenit un cuplu cu mulți ani înainte de a se căsători, Angelo venind pe lume în 2012.

Adele lucrează la un nou album

Adele lucrează în prezent la cel de-al patrulea material de studio, potrivit unor informații pe surse apărute în presă artista avându-l alături pe Raphael Saadiq, un reputat compozitor și producător, care a contribuit major la albumul "A Seat At The Table", lansat în 2016 de Solange, sora lui Beyonce.

Adele își dorește extrem de mult o colaborare cu Beyonce pe acest nou LP, iar Raphael este "pionul" care ar putea să facă legătura între cele două artiste. Daily Star a publicat primele articole pe tema unui posibil duet, informația fiind preluată apoi și de alte publicații.

 "Oricine mă cunoaște, știe că prioritatea mea principală în viață, în afară de copilul meu, este Beyonce", a declarat Adele în unul dintre interviurile sale.

Noul album al lui Adele ar putea include și o colaborare și cu H.E.R., pe numele real Gabriella Wilson. Compozitorul Jimmy Napes a fost, de asemenea, cooptat, precum și Rick Nowels, ce a lucrat cu cele mai mari nume din muzica pop, alternative și R&B, de la Madonna la Sia, Lana Del Rey, John Legend și Celine Dion.

Citește în continuare

Trending