Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Michael Jackson va fi jucat de imitatorul Navi într-un nou film biografic

Lifetime lucrează la un nou film despre viaţa lui Michael Jackson, în care rolul starului pop va fi jucat de către Navi. Acesta este un imitator de succes al lui Michael, recunoscut la nivel mondial. Pelicula poartă numele provizoriu de "Michael Jackson: Searching for Neverland" şi e bazată pe cartea "Remember the Time: Protecting Michael Jackson".
Navi, sosia lui Michael Jackson

Navi, sosia lui Michael Jackson

Navi este la primul său rol cinematografic şi este considerat de comunitatea de fani cel mai bun imitator al artistului. Filmul va fi unul produs direct pentru TV şi nu va ajunge în cinematografe, iar povestea e spusă din perspectiva bodyguarzilor lui Michael Jackson. Lifetime are o tradiţie a filmelor biografice de acest gen, având şi materiale realizate despre Whitney Houston, Aaliyah sau Elizabeth Taylor.

Vestea despre acest film vine în contextul unui scandal provocat de producţia "Urban Myths" de la Sky Arts, în care Michael Jackson e jucat de actorul Joseph Fiennes, lucru criticat de către fiica megastarului, Paris Jackson. Cât despre Navi, el vine din UK şi are showuri pe tot globul, realizând un dans Moonwalk excelent. Imitatorul nu s-a ferit să recunoască şi că a recurs la operaţii estetice pentru a semăna şi mai mult cu "Regele Popului".

Navi nu e doar un alt imitator, el fiind chiar apropiat de Michael, ba chiar şi angajat de acesta pentru a-i fi sosie la un moment dat. Navi apărea la diferite hoteluri şi evenimente pentru a atrage mulţimile şi a-i permite lui Jackson să poată părăsi clădirea fără tam-tam. Imitatorul deţine 200 de costume ale lui Michael Jackson şi l-a cunoscut pentru prima oară pe artist în 1992, în Berlin.

"Regele Popului" a fost descris de sosia sa drept "mic de statură şi tăcut, liniştit". În 2003 Navi a fost angajat pentru un număr artistic la aniversarea de 45 de ani a lui Michael, unde i-a fost complimentat dansul chiar de către starul care a compus "Thriller". Filmările la producția "Michael Jackson: Searching for Neverland" vor începe luna viitoare în Los Angeles.

Urmăriți un clip demonstrativ cu Navi:

Citește mai multe despre Michael Jackson
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Skid Row lucrează la un nou album cu fostul vocal Dragonforce

Skid Row, trupa americană de heavy metal cu 31 de ani de activitate în spate a anunţat că lucrează la...

Închide