Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Michael Jackson va fi jucat de imitatorul Navi într-un nou film biografic

Lifetime lucrează la un nou film despre viaţa lui Michael Jackson, în care rolul starului pop va fi jucat de către Navi. Acesta este un imitator de succes al lui Michael, recunoscut la nivel mondial. Pelicula poartă numele provizoriu de "Michael Jackson: Searching for Neverland" şi e bazată pe cartea "Remember the Time: Protecting Michael Jackson".

Publicat

pe

Navi, sosia lui Michael Jackson
Navi, sosia lui Michael Jackson

Navi este la primul său rol cinematografic şi este considerat de comunitatea de fani cel mai bun imitator al artistului. Filmul va fi unul produs direct pentru TV şi nu va ajunge în cinematografe, iar povestea e spusă din perspectiva bodyguarzilor lui Michael Jackson. Lifetime are o tradiţie a filmelor biografice de acest gen, având şi materiale realizate despre Whitney Houston, Aaliyah sau Elizabeth Taylor.

Vestea despre acest film vine în contextul unui scandal provocat de producţia "Urban Myths" de la Sky Arts, în care Michael Jackson e jucat de actorul Joseph Fiennes, lucru criticat de către fiica megastarului, Paris Jackson. Cât despre Navi, el vine din UK şi are showuri pe tot globul, realizând un dans Moonwalk excelent. Imitatorul nu s-a ferit să recunoască şi că a recurs la operaţii estetice pentru a semăna şi mai mult cu "Regele Popului".

Navi nu e doar un alt imitator, el fiind chiar apropiat de Michael, ba chiar şi angajat de acesta pentru a-i fi sosie la un moment dat. Navi apărea la diferite hoteluri şi evenimente pentru a atrage mulţimile şi a-i permite lui Jackson să poată părăsi clădirea fără tam-tam. Imitatorul deţine 200 de costume ale lui Michael Jackson şi l-a cunoscut pentru prima oară pe artist în 1992, în Berlin.

"Regele Popului" a fost descris de sosia sa drept "mic de statură şi tăcut, liniştit". În 2003 Navi a fost angajat pentru un număr artistic la aniversarea de 45 de ani a lui Michael, unde i-a fost complimentat dansul chiar de către starul care a compus "Thriller". Filmările la producția "Michael Jackson: Searching for Neverland" vor începe luna viitoare în Los Angeles.

Urmăriți un clip demonstrativ cu Navi:

PUBLICITATE
Comentează

Industria muzicala

Trei piese ale lui Michael Jackson au fost scoase din reţelele de streaming; Iată de ce

Moştenitorii lui Michael Jackson s-au trezit în mijlocul unui scandal, după ce trei piese ale megastar-ului au fost scoase de pe reţelele de streaming. Acele track-uri apar pe primul album postum al lui Jackson, "Michael", lansat în 2010. Avem detalii în următoarele rânduri.

Publicat

pe

Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour
Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour │ FOTO: Michael Jackson

E vorba despre trei track-uri de pe albumul "Michael" din 2010 care au fost scoase de pe marile platforme muzicale, după ce au apărut acuzaţii că nu faimosul solist a cântat pe ele. În acest moment doar 7 din cele 10 track-uri sunt listate pe Spotify, Apple Music şi YouTube Music. Au dispărut "Monster", colaborare cu 50 Cent, "Keep Your Head Up" şi "Breaking News". Aceste melodii fac parte dintr-un proces între moştenitorii lui Jackson şi Sony Music, care susţine că o altă voce decât a lui Michael a fost folosită pe înregistrări.

Un purtător de cuvânt al moştenitorilor lui Jackson a confirmat că piesele nu mai sunt disponibile online, dar insistă că acest lucru nu are de-a face cu autenticitatea lor. Procesul a fost intentat în 2014 de către fanul artistului Vera Serova şi a ajuns în atenţia publicului în 2018. Atunci moştenitorii lui Michael şi Sony au fost forţaţi să ia poziţie oficială cu privire la acuzaţia că Jackson nu a cântat pe câteva piese din ultimul său album.

Tot în 2018, în august 3 judecători de la curtea de apel au decis în favoarea lui Sony Music şi a moştenitorilor lui Jackson şi împotriva lui Serova. Pe de altă parte investigaţia a arătat că Sony şi reprezentanţii artistului nu ştiau 100% sigur dacă MJ chiar a cântat pe înregistrări. Acum procesul a prins din nou viaţa la Curtea Supremă din California. Acele track-uri au fost înregistrate în 2007, alături de producătorii şi compozitorii Edward Cascio şi James Porte.

Cum Jackson are milioane de fani în toată lumea, mulţi cu urechi antrenate de decenii de ascultat MJ, aceştia au început să sesiseze discrepanţe ciudate în acele melodii. Inclusiv mama megastar-ului, Katherine Jackson a declarat în 2010 ca "anumite piese de pe albumul "Michael" sunt false", lucru susţinut de sora artistului, LaToya Jackson. Imitatorul lui MJ Jason Malachi susţine sus şi tare ca el a înregistrat piesele sub contract cu Sony.

Vă reamintesc că Michael Jackson a încetat din viaţă în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. Între timp au apărut tot mai multe indicii că se lucrează la un film biografic despre artist, dar e încă neclar cine îl va juca pe protagonist.

Citește în continuare

Trending