Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Michael Jackson va fi jucat de imitatorul Navi într-un nou film biografic

Lifetime lucrează la un nou film despre viaţa lui Michael Jackson, în care rolul starului pop va fi jucat de către Navi. Acesta este un imitator de succes al lui Michael, recunoscut la nivel mondial. Pelicula poartă numele provizoriu de "Michael Jackson: Searching for Neverland" şi e bazată pe cartea "Remember the Time: Protecting Michael Jackson".

Publicat

pe

Navi, sosia lui Michael Jackson
Navi, sosia lui Michael Jackson

Navi este la primul său rol cinematografic şi este considerat de comunitatea de fani cel mai bun imitator al artistului. Filmul va fi unul produs direct pentru TV şi nu va ajunge în cinematografe, iar povestea e spusă din perspectiva bodyguarzilor lui Michael Jackson. Lifetime are o tradiţie a filmelor biografice de acest gen, având şi materiale realizate despre Whitney Houston, Aaliyah sau Elizabeth Taylor.

Vestea despre acest film vine în contextul unui scandal provocat de producţia "Urban Myths" de la Sky Arts, în care Michael Jackson e jucat de actorul Joseph Fiennes, lucru criticat de către fiica megastarului, Paris Jackson. Cât despre Navi, el vine din UK şi are showuri pe tot globul, realizând un dans Moonwalk excelent. Imitatorul nu s-a ferit să recunoască şi că a recurs la operaţii estetice pentru a semăna şi mai mult cu "Regele Popului".

Navi nu e doar un alt imitator, el fiind chiar apropiat de Michael, ba chiar şi angajat de acesta pentru a-i fi sosie la un moment dat. Navi apărea la diferite hoteluri şi evenimente pentru a atrage mulţimile şi a-i permite lui Jackson să poată părăsi clădirea fără tam-tam. Imitatorul deţine 200 de costume ale lui Michael Jackson şi l-a cunoscut pentru prima oară pe artist în 1992, în Berlin.

"Regele Popului" a fost descris de sosia sa drept "mic de statură şi tăcut, liniştit". În 2003 Navi a fost angajat pentru un număr artistic la aniversarea de 45 de ani a lui Michael, unde i-a fost complimentat dansul chiar de către starul care a compus "Thriller". Filmările la producția "Michael Jackson: Searching for Neverland" vor începe luna viitoare în Los Angeles.

Urmăriți un clip demonstrativ cu Navi:

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending