Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Lana del Rey a înregistrat un nou single: "Young & In Love"

Lana del Rey e gata să lanseze un nou album. Artista a înregistrat recent un single nou, numit "Young & In Love". Artista a lansat câte un album în 2014 şi 2015, "Ultraviolence" şi respectiv "Honeymoon", acestea fiind urmate de o perioadă de turnee, interviuri şi promovări prin scurt metraje.
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Zvonurile despre al cincilea album de studio al Lanei au apărut la finalul anului trecut, dar nu am văzut vreun teaser sau vreun preview până acum. Chiar din toamna lui 2015 misterioasa artistă indie-pop a declarat că a început să scrie melodii pentru un nou material. Ea afirma şi că doreşte un sound pop şi apropiat de oraşul New York, de această dată mai puţin visător.

Ar urma să fie crescut şi tempo-ul şi BPM-ul, ceea ce e ciudat pentru Lana del Rey, asociată des cu melodii visătoare. În 2016, cântăreaţa de 31 de ani a fost nominalizată la People's Choice Awards drept "Cea mai bună artistă" şi a primit şi o nominalizare BRIT Award.

Finalul anului i-a adus o colaborare cu rapperul The Weeknd, pe albumul "Starboy". Lana del Rey a oferit backing vocals şi a co-scris melodia "Party Monster", ce a primit şi un videoclip recent, dar a apărut şi pe interludiul "Stargirl" de pe acelaşi album al rapperului.

Noul single "Young & In Love" al Lanei ar fi fost realizat alături de Emile Haynie, care a lucrat şi la "Born to Die", dar şi de cantautorul Rick Nowels, implicat în crearea lui "Summertime Sadness". Până ce vom putea auzi "Young & In Love", vă propunem spre reascultare "West Coast":

Producătorul albumelor lui Katy Perry, Benny Blanco e şi el asociat proiectului. Lana del Rey şi-a confirmat prezenţa la câteva festivaluri europene în 2017, printre care şi Øya şi Lollapalooza Paris, unde se va afla pe scenă alături de Skepta şi Pixies. Şansele sunt mari să vedem un album nou până la vară.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa :umbra a lansat piesa "Mi-e Dor" - AUDIO

Trupa bucureșteană de rock alternativ :umbra a lansat piesa "Mi-e Dor". Formația aparține unui nou val de nume ale scenei...

Închide