Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

James Blunt anunță lansarea albumului "The Afterlove" din cadă - TEASER

James Blunt va lansa anul acesta cel de-al 5-lea album de studio, "The Afterlove". Anunțul privind lansarea noului disc a venit chiar de la artistul britanic, prin intermediul unul teaser video filmat în cadă.
James Blunt

James Blunt

James Blunt a găsit o modalitate atipică prin care să-și anunțe fanii că va lansa un nou album. Fără menajamente, artistul britanic s-a filmat în cadă, dând mesajului său o conotație sexuală. Evident, întregul scenariu a fost pus la cale în scop umoristic și publicitar, fiind bine știut faptul că umorul și reclamele fac, de obicei, casă bună. Șansele de ”viralizare” cresc și mai mult dacă se adaugă și puțină nuditate, așa încât James Blunt a hotărât să bifeze tot ce se putea bifa.

Aflăm, așadar, din clipul de mai jos, că James Blunt e conștient că excentricitățile prind. Cu prilejul clipului, este dezvăluit și titlul noului disc: "The Afterlove".

VIDEO: James Blunt anunță albumul "The Afterlove" din cadă

James Blunt va lansa albumul "The Afterlove" pe 24 martie 2017. Pentru acest disc, artistul britanic a colaborat cu Ed Sheeran, Ryan Tedder de la OneRepublic, precum și cu Amy Wadge, Johnny McDaid, MoZella și Stephan Moccio.

Tracklistul noului album nu a fost încă dezvăluit. Blunt a anunțat, în schimb, primul single. Vineri (27 ianuarie) va fi lansată piesa ”Love Me Better”.

Discul "The Afterlove" va fi promovat în cadrul unui turneu european. Primele concerte sunt anunțate pentru octombrie 2017. Turneul va debuta în Germania, momentan cuprinzând show-uri în Austria, Belgia, Olanda, Franța, Italia, Elveția și UK.

Ultimul album de studio al lui James Blunt a fost ”Moon Landing” . Discul a fost lansat în octombrie 2013 și a inclus single-urile "Bonfire Heart" și "When I Find Love Again".

Citește mai multe despre James Blunt
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice în Chains lucrează la un nou album - VEZI INTERVIU

Alice în Chains a confirmat în cadrul unui interviu recent că lucrează la un album nou, după o pauză de...

Închide