BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Goldfrapp anunță albumul "Silver Eye" și lansează single-ul "Anymore" - AUDIO

Goldfrapp revine după o pauză de 4 ani cu un nou album, cunoscut drept "Silver Eye", dar şi cu un single proaspăt, "Anymore". Duo-ul electronic din Londra lansa în 2013 producţia "Tales of us", iar cu noul material din 2017 duce discografia la 7 albume.
Alison Goldfrapp

Alison Goldfrapp

Noul album "Silver Eye" va sosi pe 31 martie , iar membrii trupei, Alison Goldfrapp şi Will Gregory ne oferă un preview sub forma single-ului "Anymore". Noile melodii vor fi interpretate în cadrul unui show organizat la clubul londonez Roundhouse pe 27 martie. Primele indicii despre materialul din 2017 apăreau cu 2 ani în urmă, când Alison anunţa că s-a întors în studio pentru a lucra la cântece noi.

Single-ul "Anymore" a fost prezentat în premieră la showul BBC 6 Music al lui Lauren Laverne în această săptămână. Alison Goldfrapp a spus următoarele despre "Silver Eye":

Nu ne-a plăcut niciodată să ne repetăm. Deseori reacţionăm la lucruri pe care le-am făcut fără a ne gândi prea mult. Ne place spontaneitatea neştiinţei. Doar dacă procesam ulterior ne dăm seama ce şi cum. Fanii care au rămas alături de noi sunt cei care sunt de acord cu această idee şi sunt încântaţi de faptul că nu ştiu la ce să se aştepte.

Will Gregory, cealaltă jumătate a trupei a declarat:

Scrierea unui album e că atunci când te pierzi în pădure. Încerci să găseşti un drum interesant, dar unul care ar putea fi o fundătură sau să te ducă undeva interesant. Nu ştii când să te opreşti pentru că după colţ ar putea fi o privelişte superbă.

Tracklist-ul "Silver Eye" arată astfel:

  1. Anymore
  2. Systemagic
  3. Tigerman
  4. Become The One
  5. Faux Suede Drifter
  6. Zodiac Black
  7. Beast That Never Was
  8. Everything Îs Never Enough
  9. Moon In Your Mouth
  10. Ocean

Goldfrapp activează din 1999, iar duo-ul britanic e cunoscut pentru combinaţia de muzică electronică şi synthpop. Alison Goldfrapp citează ca inspiraţie Kate Bush, Prince, T. Rex, Donna Summer şi The Stooges. Trupa are 4 nominalizări Grammy şi 2 Brit Awards, dar şi una MTV Europe Music Awards de-a lungul carierei sale.

Citește mai multe despre Alison GoldfrappGoldfrapp
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Interpol revine la Summer Well la 6 ani de la prima ediție a festivalului

Interpol este prima trupă confirmată la Summer Well 2017. Formația va concerta în cadrul festivalului la 6 ani de la...

Închide