Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fameless a lansat un nou single, "Hypocrisy" - AUDIO

Fameless a lansat o piesă nouă, intitulată "Hypocrisy". Acesta este cel de-al 3-lea single extras de pe albumul de debut al formației, "Dreams Without a Past".

Publicat

pe

Fameless
Fameless

Fameless, trupa înființată de Tiberiu Albu, câștigătorul emisiunii-concurs Vocea României, a lansat „Hypocrisy”, cel de-al treilea single de pe albumul "Dreams Without a Past".

Piesa a fost înregistrată la Sysound Records & Studios (Mihai Pop) și Armonic Studio, în București. Mixajul a fost realizat de Jeffro Lackscheide, inginer de sunet american din Chicago, Illinois, cunoscut pentru colaborările sale cu Cheap Trick, Billy “Thunder” Mason, Joe Puerta sau Mike Stone (Queensryche).

Fameless - "Hypocrisy" - AUDIO

Albumul "Dreams Without a Past" conține 10 piese compuse de membrii trupei Fameless: Tiberiu Albu (voce), Mihai Vasile (chitară), Șerban-Ionuț Georgescu (bas) și Andrei Ilie (tobe). Pe lângă cei 4 membri ai formației, au mai înregistrat pe acest disc Dan Stesco “Polymoog” (clape), Teodora Sima și Andreea Cârstea (backing vocals).

“Este un album destul de divers, iar ca parcurs este un roller-coaster emoțional, o călătorie printr-o suită de stări și sentimente. Are o esența grunge, păstrată de direcția dată de piesa lansată acum mai bine de un an, “Show Me How to Live”, însă în peisajul muzical și-au făcut loc, într-un mod foarte natural și firesc pentru noi, și culori pop (“For the Love of God”), nuanțe progresive (“The Witness”, “Stationary Star”), chiar și o “pată” disco (“Falling in Love”). Însă, toate sunt părți din orizontul nostru muzical comun, ceea ce păstrează finisajul unitar al discului. Sperăm să vă placă.” - Fameless

"Dreams Without a Past" va fi lansat pe 27 ianuarie, în cadrul unui concert la Hard Rock Cafe.  Trupei Fameless i se vor alătura câțiva invitați de marcă din lumea muzicală: Dan Byron, Cornel Ilie, Tudor Chirilă și Teodora Buciu (câștigătoarea ultimului sezon Vocea României).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 27 ianuarie 2017

Fameless

Loc
Hard Rock Cafe
PUBLICITATE
Comentează

Trending