Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Fameless lansează albumul de debut "Dreams Without A Past"

Fameless, trupa înființată de Tiberiu Albu, va lansa albumul de debut "Dreams Without A Past" în cadrul unui concert programat pe 27 ianuarie. Evenimentul va avea loc în București, la Hard Rock Cafe.

Publicat

pe

Fameless
Fameless

De la încheierea sezonului 4 al concursului Vocea României, Tiberiu Albu a lucrat intens în studioul de înregistrări alături de colegii din trupa proaspăt formată Fameless: Mihai "Angus" Vasile - chitară (The Speakers etc.), Șerban-Ionuț Georgescu - bas (White Walls, ASHA, ex-The Boy Who Cried Wolf) și Andrei Ilie - tobe (Mozart Rocks, ASHA, ex-Days Of Confusion).

Primul single al trupei, ”Show Me How to Live”, a fost prezentat în premieră la Media Music Awards 2015, în Sibiu, în fața a 40.000 de oameni. Varianta de studio, lansată în decembrie 2015, a fost foarte bine primită de public și critica de specialitate, intrând în playlist-urile radio-urilor de rock din România.

La un an de la premiera variantei de studio a primului single, Fameless anunță lansarea albumului de debut "Dreams Without A Past".

„Ne bucurăm foarte mult că putem anunța, în sfârșit, data de lansare a albumului nostru. Suntem foarte încântați de material, am muncit considerabil la el și am investit multă energie și trăire în acest prim disc. Știm că și fanii noștri îl așteaptă de ceva timp, așa că ne pregătim, cu toate motoarele la maxim, să le arătăm că răbdarea lor a meritat. 27 ianuarie, Hard Rock Cafe!", declară Fameless.

Cu ocazia acestui eveniment, trupei Fameless i se vor alătura câțiva invitați de marcă din lumea muzicală: Dan Byron, Cornel Ilie, Tudor Chirilă și Teodora Buciu.

”Le mulțumim mult pentru că au acceptat invitația noastră și abia așteptăm să cântăm împreună cu ei!”

Albumul "Dreams Without A Past" va conține 10 piese, compuse de cei 4 membri în perioada august 2015 - martie 2016 și șlefuite de-a lungul multor sesiuni de studio, care durează deja de câteva luni. Acest prim material discografic va include și cele două piese deja cunoscute publicului, „Show Me How to Live” și „For the Love of God”, cea din urmă având deja un întreg istoric de difuzări la radio-urile românești.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 27 ianuarie 2017

Fameless

Loc
Hard Rock Cafe

Trending