Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Dima şi Amna lansează varianta acustică a melodiei "Cireş de mai"

Dima şi Amna au abordat acustic piesa "Cireş de mai", care a atins 6 milioane de vizualizări în varianta originală. Noua versiune e dedicată fanilor, care au apreciat melodia lansată în toamna anului trecut.
Videoclip Dima Feat Amna Cires de Mai varianta acustica

Videoclip Dima Feat Amna Cires de Mai varianta acustica

Dima şi Amna cântă într-o ambianţă de studio (la Roton), având aportul unei trupe cu instrumente precum chitara acustică, bas sau tobe. Chiar dacă afară e frig şi zăpadă, cei doi ne transpun într-o atmosferă primăvăratică. Dima Trofim a devenit popular prin intermediul serialul "Pariu cu viaţa", dar şi prin participarea la emisiunile-concurs "Dansez pentru tine" sau "Ferma Vedetelor". Artistul a făcut parte şi din fosta trupă LaLa Band.

Colaborarea cu Amna a venit după ce s-au cunoscut printr-o prietenă comună, înainte de showul "Te cunosc de undeva". Dima a declarat următoarele despre Amna:

Îmi plăcea vocea ei dinainte, şi am simţit că ar fi exact timbrul şi personalitatea cu care mi-ar plăcea să lucrez pentru această piesă, respectiv i-am prezentat-o şi a fost dragoste la prima audiţie!

Amna, pe numele său real Cristina Andreea Muşat, activează în pop/dance încă din 2011, devenind cunoscută prin hitul "Tell me why", realizat în colaborare cu Tom Boxer. Alte hituri ale sale sunt "Arme", realizat împreună cu What's Up şi "Fără aer" featuring Adda. Iată ce a avut de spus Amna despre colaborarea cu Dima:

Avem o poveste de prietenie foarte frumoasă. Doinita Oancea este cea care ne-a pus în legătură şi ne-a dat ideea de a colabora pentru această piesă. Mi-a plăcut atât de tare refrenul, încât nu am mai stat pe gânduri.

Dima Trofim a avut şi un videoclip pentru piesa "Cerşesc iubire", în care apare Iulia Vântur. El poate fi văzut şi la emisiunea "Te cunosc de undeva". Puteţi urmări videoclipul original "Cireş de mai" aici.

Citește mai multe despre AmnaDima Trofim
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tinie Tempah lansează single-urile "Text From Your Ex" şi "Chasing Flies" - AUDIO

Tinie Tempah revine în actualitate, lansând două single-uri în ultima săptămână, pe măsură ce se pregăteşte de debutul albumului "Youth"....

Închide