Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dima şi Amna lansează varianta acustică a melodiei "Cireş de mai"

Dima şi Amna au abordat acustic piesa "Cireş de mai", care a atins 6 milioane de vizualizări în varianta originală. Noua versiune e dedicată fanilor, care au apreciat melodia lansată în toamna anului trecut.

Publicat

pe

Videoclip Dima Feat Amna Cires de Mai varianta acustica
Videoclip Dima Feat Amna Cires de Mai varianta acustica

Dima şi Amna cântă într-o ambianţă de studio (la Roton), având aportul unei trupe cu instrumente precum chitara acustică, bas sau tobe. Chiar dacă afară e frig şi zăpadă, cei doi ne transpun într-o atmosferă primăvăratică. Dima Trofim a devenit popular prin intermediul serialul "Pariu cu viaţa", dar şi prin participarea la emisiunile-concurs "Dansez pentru tine" sau "Ferma Vedetelor". Artistul a făcut parte şi din fosta trupă LaLa Band.

Colaborarea cu Amna a venit după ce s-au cunoscut printr-o prietenă comună, înainte de showul "Te cunosc de undeva". Dima a declarat următoarele despre Amna:

Îmi plăcea vocea ei dinainte, şi am simţit că ar fi exact timbrul şi personalitatea cu care mi-ar plăcea să lucrez pentru această piesă, respectiv i-am prezentat-o şi a fost dragoste la prima audiţie!

Amna, pe numele său real Cristina Andreea Muşat, activează în pop/dance încă din 2011, devenind cunoscută prin hitul "Tell me why", realizat în colaborare cu Tom Boxer. Alte hituri ale sale sunt "Arme", realizat împreună cu What's Up şi "Fără aer" featuring Adda. Iată ce a avut de spus Amna despre colaborarea cu Dima:

Avem o poveste de prietenie foarte frumoasă. Doinita Oancea este cea care ne-a pus în legătură şi ne-a dat ideea de a colabora pentru această piesă. Mi-a plăcut atât de tare refrenul, încât nu am mai stat pe gânduri.

Dima Trofim a avut şi un videoclip pentru piesa "Cerşesc iubire", în care apare Iulia Vântur. El poate fi văzut şi la emisiunea "Te cunosc de undeva". Puteţi urmări videoclipul original "Cireş de mai" aici.

PUBLICITATE
Comentează

Trending