Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

"Gura ta" (Delia & Deepcentral) a fost cea mai difuzată piesă în România în 2016

Cu peste 6500 de difuzări în 2016, "Gura ta", piesa lansată de Delia & Deepcentral a fost cea mai difuzată melodie a anului în România. Delia a fost de altfel şi artista cu cele mai multe piese în Top 100 Media Forest 2016.
Delia

Delia

"Gura ta" a fost cea mai difuzată piesă a anului, iar datele vin de la Media Forest, sistemul de monitorizare a difuzărilor radio şi TV. Melodia a debutat la început de 2016 şi a ajuns în acest moment la 26.400.000 de vizualizări pe YouTube, cucerind publicul prin sensibilitatea versurilor. Videoclipul a fost pe măsură piesei, plin de combinaţii cromatice vii, alternate cu secvenţe alb negru, toate filmate într-o clădire istorică.

Delia a avut anul trecut mai multe melodii în Top 100, printre care şi "Gura ta", "Ce are ea", "Cine m-a făcut om mare", "Pe aripi de vânt" (feat Kaira) şi "Da, mamă". Artista a lansat recent împreună cu Damian & Brothers un single extras de pe albumul "Gypsy Rock" şi pe finalul lui 2016 ne-a adus hitul tematic de iarnă "Fulg".

Recent a fost anunţat încă un concert al Deliei la Sala Palatului, al doilea din seria Psihedelia. Acesta va avea loc pe 5 martie, cu o zi înaintea primului concert programat, decizia fiind luată după ce bletele s-au vândut foarte rapid pentru data de 6 martie. Cântăreaţa a avut tot mai mult succes în ultimii ani, cu 7 trofree adjudecate la Media Music Awards de la Sibiu în 2015 şi albumul "Deliria" lansat anul trecut conţinând multiple hituri. Acela a fost şi primul album cu copertă lenticulară din ţara noastră.

Pe Delia o vedeţi şi la Hard Rock Cafe pe 13 aprilie, într-un concert ce se anunţă provocator dacă ne luăm după poster. Ca de obicei pentru un eveniment Delia, decorurile şi ţinutele vor fi inedite.

Citește mai multe despre DeepcentralDelia Matache
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Major Lazer a lansat single-ul "Run Up", o colaborare cu Nicki Minaj şi PARTYNEXTDOOR - AUDIO

Trio-ul Major Lazer a lansat un nou single, "Run Up", o colaborare cu Nicki Minaj şi PARTYNEXTDOOR, numită de către...

Închide